FAQ geeft antwoord op de meest gestelde vragen

FAQ geeft antwoord op de meest gestelde vragenOp de website worden de meest gestelde vragen beantwoord in een aantal FAQ’s (Frequently Asked Questions). Dus heeft u een vraag over het VAS (Mijn VERON), een e-mail alias, het techniekforum of Electron kijk dan eerst in de FAQ of uw vraag daar is beantwoord. Staat het antwoord er voor u niet bij? Neem dan contact op via ons contactformulier.

FAQ VAS, VERON Administratie Systeem

Zodra een nieuw lid is ingeschreven in het VERON Administratie Systeem, ook wel VAS, is de toegang tot het VAS ook geregeld. Zo hebben alle leden toegang tot dit systeem. Voor nieuwe leden geldt dat zij even moeten wachten tot zij hun lidmaatschapsnummer hebben ontvangen. Maar het Centraal Bureau ontvangt regelmatig vragen om toegang te krijgen tot dit systeem. Hoe te handelen om uw eigen gegevens te kunnen inzien en eventueel aan te passen staat beschreven in de meest gestelde vragen over het VAS of Mijn VERON.

Hier kunt u de meest gestelde vragen vinden over het VAS ook wel Mijn VERONhttps://www.veron.nl/mijn-veron-faq/

E-mail alias FAQ

Heeft u een vraag over een e-mail alias? Dan is de kans groot dat deze vraag al eens eerder is gesteld. Wat is het verschil tussen een e-mail alias en een e-mailadres? Maar ook: als ik een testmail stuur komt deze niet aan. Kijk dus eerst op de FAQ dan heeft u meestal het antwoord dat u zoekt.

De meest gestelde vragen over een e-mail alias vindt u hier: https://www.veron.nl/contact-opnemen/veron-e-mailadres/e-mail-alias-faq/

Meest gestelde vragen over het VERON Techniekforum

Leden hebben exclusief toegang tot het VERON Techniekforum. Om toegang te krijgen heeft u een e-mail alias nodig. Op deze manier weet de forum administrator dat u lid bent van de VERON zonder daarvoor toegang te hebben tot de volledige ledenadministratie. Heeft u een vraag over het forum kijk dan even op de lijst met veel gestelde vragen over het techniekforum.

De link staat hier: https://www.veron.nl/contact-opnemen/veron-techniek-forum/veron-forum-faq/

Electron FAQ

Ook voor Electron is een lijst gemaakt met meest gestelde vragen. Van waar stuur ik kopij naartoe tot ik heb Electron niet ontvangen. De meeste vragen worden hier wel beantwoord. Dus heeft u een vraag die betrekking heeft op ons maandblad Electron kijk dan op de lijst met meest gestelde vragen.

Op deze link vindt u de meest gestelde vragen over Electron: https://www.veron.nl/vereniging/electron-magazine/electron-faq/

Meer informatie meest gestelde vragen