Heeft u al een VERON luisternummer (NL-nummer)?

Heeft u al een VERON luisternummer (NL-nummer)?Exclusief voor VERON leden bieden we (kosteloos) een VERON luisternummer aan. Dit luisternummer wordt ook wel NL-nummer genoemd. Het maakt je wereldwijd uniek herkenbaar als een Nederlands Luisteramateur. Dat is onder andere heel erg handig wanneer je (nog) geen roepletters hebt. Je kunt dit luisternummer namelijk ook gebruiken om op de uit te wisselen QSL-kaarten te vermelden. En daarnaast is het ook mogelijk om op basis van een luisternummer een eigen VERON e-mail adres aan te vragen. Hiermee realiseer je optimale elektronische bereikbaarheid. En als luisteramateur tel je volledig mee bij de VERON.

Krijg je later je eigen roepletters? Dan blijft het luisternummer gewoon jouw eigendom. Zo kun je dus roepletters en NL-nummer door elkaar gebruiken. En probleemloos op beide een VERON e-mail adres verkrijgen. Bijvoorbeeld om je luister en zend activiteiten gescheiden te houden.

Vraag via onderstaand formulier je eigen luisternummer aan

Gebruikt u dit formulier gebruikt om opnieuw een aanvraag te doen van een bestaand NL-nummer? Vermeld dit dan duidelijk in het veld “Eventuele opmerkingen”.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees onze privacy policy.