VERON Centraal Bureau

In contact komen met ons Centraal Bureau (CB)

vlnr. Celia, Krish, Michel en Marian

Voor alle informatie over VERON kunt u terecht bij het VERON Centraal Bureau (CB). Hier kunt u voor meer zaken terecht dan alleen lid worden. Ook zorgt het CB dat alle informatie in het leden administratie systeem correct is. Dus bent u verhuist of heeft u nieuwe roepletters dan is het CB waar u dit kunt laten aanpassen. Ook zorgt het CB dat onze leden ons maandblad Electron ontvangen. Mocht u onverhoopt de Electron een keer niet ontvangen dan kunt u dit melden bij het CB. Zij zorgen dan dat u een nieuw exemplaar ontvangt. Melden bij voorkeur via e-mail naar centraalbureau@veron.nl of tijdens kantooruren telefonisch op 06 – 396 683 09. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op de website.

Electron niet ontvangen

Heeft u deze maand Electron niet ontvangen meldt dit aan het CB. Zij zorgen voor een nieuw exemplaar. Doe dit bij voorkeur via e-mail naar centraalbureau@veron.nl of tijdens kantooruren telefonisch op 06 – 396 683 09. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op de website.

Speciale of nieuwe roepletters? Vergeet het DQB niet

Heeft u speciale roepletters of is uw call recentelijk veranderd? Vergeet dan niet om dit even door te geven aan het Dutch QSL Bureau. Dat kan door een e-mail te sturen naar dqb@veron.nl.

Centraal Bureau per post

Correspondentie en poststukken voor het Centraal Bureau kunt u richten aan:

Postbus 1166
6801 BD ARNHEM

Dit correspondentieadres is ook het postadres van onze ledenadministratie.

Telefoon Centraal Bureau

Het Centraal Bureau, Service Bureau en het Dutch QSL Bureau zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 uur tot 16.30 uur, vrijdags gesloten.

Telefoon: 06 – 396 683 09
(buiten kantooruren krijgt u een antwoordapparaat)

Per e-mail

Gebruik hiervoor ons online contactformulier.

Sluitingsdagen

Let op. Ons Centraal Bureau en Service Bureau zijn i.v.m. feest- en ADV-dagen gesloten op de volgende dagen:

MaandDag
Met ingang van 1-1-2023vrijdags gesloten
I.v.m. de feestdagen in week 52 gesloten

KVK

Ingeschreven in het verenigingen register van de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nr. 40532139 (Ref: 0110-JH-7694 – d.d. 2 oktober 2001).