Wil je op de hoogte gehouden worden over nieuws en ontwikkelingen binnen amateurradio en onze vereniging? Naast Electron, de website, PI4AA, Facebook, Twitter, LinkedIn en Google Plus kun je je ook abonneren op onze gratis e-mailnieuwsbrief. Dan blijf je als lid altijd op de hoogte.

Twaalf keer per jaar

De e-mailnieuwsbrief wordt twaalf keer per jaar verstuurd naar leden waarvan een geldig e-mailadres bekend is in onze ledenadministratie.

Nieuwsbrief niet ontvangen?

Ben je lid en heb je de nog geen e-mail nieuwsbrief ontvangen? Waarschijnlijk is je e-mailadres niet of onjuist geregistreerd in onze ledenadministratie. Via het formulier hiernaast kun je je e-mailadres opgeven. Hou er rekening mee dat de verwerking tot enkele werkdagen kan duren.

E-mailadres wijzigen

Wil je een ander e-mailadres opgeven voor deze nieuwsbrief? Dan kun je ook gebruik maken van het formulier hiernaast.

Uitschrijven

Nieuwsbrief wel ontvangen, maar toch niet geïnteresseerd? Dan kun je jezelf ook altijd weer afmelden onderaan de nieuwsbrief.

Word lid en blijf op de hoogte

De e-mail nieuwsbrief is natuurlijk maar een deel van het verhaal. Als lid van de VERON wordt je nog beter geïnformeerd. Ben je nog geen lid van de VERON? Dan is nu misschien de tijd om bij de grootste radioamateurvereniging van Nederland te komen. Lid worden doe je makkelijk online.

Geen lid maar wel Nieuwsbrief ontvangen?

Ook niet leden kunnen de nieuwsbrief gratis ontvangen. Registreer je via het inschrijfformulier.