Software ontwikkeld door VERON leden

Onderstaande software is vrij te gebruiken. Er zijn géén kosten en géén licentievoorwaarden aan verbonden. Wel wordt feedback (zowel positief als negatief) over het gebruik op prijs gesteld door de programmeurs. Want daarmee kunnen zij de programmatuur nog verder perfectioneren. De auteurs van deze computerprogramma’s zijn te bereiken via hun VERON e-mail alias adres. Dus schroom niet ze te mailen. Al is het maar om een complimentje uit te delen. Want ook dat wordt zeer gewaardeerd.

 

VERON Journaal 2022 software (door Evert Beitler, PA3AYQ)

Journaal 2022 een no nonsens logboek zonder veel extra onnodige toestanden. Speciaal gericht op gebruiksgemak. Flinke letters bij ingave zodat je dat allemaal goed kan zien in plaats van een scherm met allerlei venstertjes en een ingave tekst waarvoor je je bril moet opzetten om het te kunnen lezen. Een journaal waar je al je logs van andere programma’s in kwijt kan.

De PACC en PA-Beker contest logprogramma’s zijn geheel herzien en vanaf nu in de Journaal software bijgevoegd, tevens de Morsecode software.

Download Journaal 2022 software, programma beschrijving en installatie beschrijving.

 

VERON PA Beker Contest log programma (door Evert Beitler, PA3AYQ)

Dit programma is speciaal voor de PA Beker Contest ontworpen. Het maakt samen met de installatie handleiding deel uit van de Journaal software, hier te downloaden. Inclusief de nodige achtergrondinformatie over het hoe en waarom van deze applicatie. Met dit log programma genereer je probleemloos de vereiste Cabrillo logs.

 

VERON PACC Contest log programma (door Evert Beitler, PA3AYQ)

Dit programma is speciaal voor de PACC Contest ontworpen. Het maakt samen met de installatie handleiding deel uit van de Journaal software, hier te downloaden.  Uiteraard ook weer inclusief de nodige achtergrondinformatie over het hoe en waarom van deze applicatie. Ook met dit log programma genereer je weer probleemloos de vereiste Cabrillo logs.

 

VERON Morsecode Generator software (door Evert Beitler, PA3AYQ)

Deze applicatie is speciaal uitgegeven ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het bovengenoemde PACC contest log programma. Ook deze applicatie maakt samen met deel uit van de Journaal software, hier te downloaden.  Leuk en leerzaam voor beginner en gevorderde amateurs.