VERON Contest Log SoftwareSoftware ontwikkeld door VERON leden

Onderstaande software is vrij te gebruiken. Er zijn géén kosten en géén licentievoorwaarden aan verbonden. Wel wordt feedback (zowel positief als negatief) over het gebruik op prijs gesteld door de programmeurs. Want daarmee kunnen zij de programmatuur nog verder perfectioneren. De auteurs van deze computerprogramma’s zijn te bereiken via hun VERON e-mail alias adres. Dus schroom niet ze te mailen. Al is het maar om een complimentje uit te delen. Want ook dat wordt zeer gewaardeerd.

 

VERON Journaal software (door Evert Beitler, PA3AYQ)

  • Deze applicatie is een cadeautje voor iedereen vanwege het 75 jarig jubileum van de VERON. De ZIP met installatiebestanden is samen met de installatie handleiding vanaf deze pagina te downloaden. Uiteraard vergezeld van het verhaal achter de applicatie. Eigenlijk kun je in je shack niet zonder een journaal waarin je je activiteiten logt. Dus grijp je kans en download ‘m direct.

 

VERON PA Beker Contest log programma (door Evert Beitler, PA3AYQ)

  • Dit programma is speciaal voor de PA Beker Contest ontworpen. Het is samen met de installatie handleiding vanaf deze pagina te downloaden. Inclusief de nodige achtergrondinformatie over het hoe en waarom van deze applicatie. Met dit log programma genereer je probleemloos de vereiste Cabrillo logs.

 

VERON PACC Contest log programma (door Evert Beitler, PA3AYQ)

  • Dit programma is speciaal voor de PACC Contest ontworpen. Het is samen met de installatie handleiding vanaf deze pagina te downloaden. Uiteraard ook weer inclusief de nodige achtergrondinformatie over het hoe en waarom van deze applicatie. Ook met dit log programma genereer je weer probleemloos de vereiste Cabrillo logs.

 

VERON Morsecode Generator software (door Evert Beitler, PA3AYQ)

  • Deze applicatie is speciaal uitgegeven ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het bovengenoemde PACC contest log programma. Ook deze applicatie is samen met de installatie handleiding vanaf deze pagina te downloaden. Leuk en leerzaam voor beginner en gevorderde amateurs.