Brochures om te downloaden, afdrukken, inzien en uitdelen

Wilt u zelf meer weten van onze vereniging en/of radiohobby? Of weet u iemand die u graag van wat promotiemateriaal wilt voorzien? Dan is hieronder vast wel wat bruikbaars te vinden. Deel deze informatie en materialen met zoveel mogelijk mensen.

  • Jongeren en onze hobby – Deze in drieën te vouwen brochure geeft jongeren de uitdaging met de radiohobby te starten. Wat kan er allemaal met deze hobby? Waarom een vergunning? Lid worden!
  • Je vrienden altijd bij je – Deze in drieën te vouwen brochure laat beknopt zien wat de radiohobby nu eigenlijk inhoudt. Een echte introductie voor iedereen.
  • EMC-EMF Commissie (Meten is weten!) – Onze EMC-EMF Commissie staat klaar om hulp te bieden bij het oplossen van storing op onze amateurbanden. Een dienst exclusief voor VERON-leden. Meer informatie lees je in deze brochure.
  • Morse – Deze in drieën te vouwen brochure laat je kennismaken met de boeiende aspecten van Morse code. Met enige oefeningen kun je het al heel snel leren. Het is net als het leren van een taal. Alleen Morse is een stuk eenvoudiger.
  • Morse is (Aviodrome) – Deze in drieën te vouwen brochure wordt gebruikt tijdens een bezoek aan het morsestation op het Aviodrome. Het geeft een goede introductie van het morseschrift.

Bandplannen

  • VERON-map – Dit document wordt gebruikt als kartonnen omslag. Bij evenementen is deze omslag te gebruiken om verschillende losse folders netjes in te bundelen.

Engelstalig brochure materiaal

Naast bovengenoemd Nederlandstalig brochure materiaal hebben we ook het een en ander in het Engels. Onze hobby heeft een internationaal karakter, en dat blijkt dus ook in onze uitingen naar buiten.

  • Poster 1 (30,8 MegaBytes) – Dit is de 1e poster in een serie van 3 stuks. Deze poster is gebruikt op internationale tentoonstellingen en kan op zeer groot formaat worden afgedrukt.
  • Poster 2 (101 MegaBytes) – Dit is de 2e poster in een serie van 3 stuks. Deze poster is gebruikt op internationale tentoonstellingen en kan op zeer groot formaat worden afgedrukt.
  • Poster 3 (51,7 MegaBytes) – Dit is de 3e poster in een serie van 3 stuks. Deze poster is gebruikt op internationale tentoonstellingen en kan op zeer groot formaat worden afgedrukt.