VAS, VERON Administratie Systeem aanmeldschermMijn VERON

In 2009 is binnen de VERON een project gestart om alle verenigingsinformatie te bundelen in één centraal administratief systeem. Dit om dubbele en verouderde informatie te elimineren. En om de beschikbare informatie online toegankelijk en gemakkelijk beheerbaar te maken. Uit de wensen en eisen is het VERON Administratie Systeem (VAS) ontstaan. Dit systeem is een speciaal voor ons ontworpen ledenadministratie systeem. Het is volledig web-gebaseerd. Met toegang voor VERON bestuurders van commissies, werkgroepen en afdelingen. En nu ook met toegang voor alle leden. Hiermee kunnen leden vanaf nu zelf hun eigen contactgegevens onderhouden.

Inloggen VAS: laat uw e-mailadres registreren bij het Centraal Bureau

VAS, resetten wachtwoordHet verkrijgen van toegang is volledig geautomatiseerd. Om voor de eerste keer toegang te krijgen is klikken op “wachtwoord vergeten?” voldoende. Hierna wordt een scherm getoond waar u uw lidmaatschapsnummer kunt ingevullen. Vervolgens stuurt het VERON Administratie Systeem een e-mail naar uw geregistreerde e-mailadres. Die e-mail bevat uw gebruikerscode en het wachtwoord waarmee u kun aanmelden. Het eerste wat u moet doen is een voldoende sterk wachtwoord kiezen.

Indien in het VAS geen geldig e-mailadres staat geregistreerd krijgt u geen toegang. Stuur dan een e-mail naar centraalbureau@veron.nl om uw e-mailadres te laten registreren.

Wat is mijn lidmaatschapsnummer?

Het lidmaatschapsnummer staat vermeld op uw lidmaatschapskaart. Het lidmaatschapsnummer is ook te vinden op het adreslabel van de Electron die elke maand wordt bezorgd. De gebruikersnaam is uw volledige lidmaatschapsnummer eventueel aangevuld met voorloopnullen tot 6 cijfers. Het nummer is in het totaal 6 cijfers lang, bijvoorbeeld 001234. Dit nummer kunt u vinden op de lidmaatschapskaart

Kan ik zelf alle gegevens aanpassen?

Nee, dat kunt u niet. Voor een aantal gegevens zoals bankrekeningnummer of roepletters (call) zijn meerdere administratieve handelingen nodig. Voor de gegevens die u zelf niet kunt aanpassen kunt u een e-mail sturen naar centraalbureau@veron.nl.

Zijn mijn persoonsgegevens wel veilig?

Het VERON Administratie Systeem wordt regelmatig voorzien van een veiligheidsupdate. Dit is de VERON in het kader van de AVG ook verplicht om te doen. De veiligheidsupdate wordt door de ICT-commissie ook gebruikt om extra functionaliteiten en/of verbeteringen te laten doorvoeren.

Het VERON Administratie Systeem is voorzien van een ssl certificaat. Ziet u voor de URL (naam van de website) geen groen slotje staan? Ga dan niet verder! Maar informeer de ICT Commissie via ict@veron.nl.

Waar kan ik het VERON Administratie Systeem ‘Mijn VERON’ vinden?

In zowel het top menu als het menu item contact van de VERON website is ‘Mijn VERON‘ te vinden. Klik op Mijn VERON en u wordt automatisch naar de juiste website geleid.

Mijn VERON FAQ

Kijk hier voor de meest gestelde vragen