YOTA Subregional Camp Baunatal van 15 tot 17 maart

YOTA Subregional Camp Baunatal van 15 tot 17 maartVan 15 tot 17 maart organiseert de Duitse zendamateurvereniging DARC het YOTA Subregional Camp Baunatal. Dit evenement is bedoeld voor jongeren van 14 tot 26 jaar die graag gelijkgestemde radiohobbyisten willen ontmoeten. Samen nemen ze deel aan diverse leuke workshops rondom de radiohobby.

De workshops worden zoveel mogelijk door de deelnemers zelf ingevuld. Je kan zelf het initiatief nemen of je aansluiten bij workshops van anderen. Het is wel belangrijk dat je een redelijke kennis hebt van de Duitse taal, omdat de workshops in het Duits zijn.

Verblijf

Je verblijft in een tweepersoonskamer in het Hotel Stadt Baunatal. Dat betekent wel dat je de kamer met iemand anders deelt. Bij de indeling wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de voorkeuren van de deelnemers. Het hotel bevindt zich op 2 kilometer afstand van het clubgebouw van de DARC.

Kosten

De IARU Regio 1 en de DARC betalen de kosten voor verblijf en maaltijden. Zelf betaal je de reiskosten. Eventuele drankjes betaal je ook zelf. De kosten daarvan worden wel laag gehouden. Alcohol is niet verboden. Maar het mag pas vanaf de daarvoor geldende leeftijd. Let op: wie te veel alcohol drinkt, moet vertrekken…

Aanmelding en meer informatie

Lijkt het je wat en ben je lid van de VERON? Wees er dan snel bij. De aanmelding sluit al op 2 februari om 24:00 uur precies. Ook zijn er slechts 50 plaatsen beschikbaar. Aanmelden doe je op deze webpagina die speciaal voor het evenement is ingericht. Behalve veel extra informatie over het evenement, vind je onderaan de pagina een formulier waarmee je je kunt aanmelden. De pagina is helaas niet in het Nederlands beschikbaar. Maar geïnteresseerden die het evenement willen bezoeken, hebben vast geen moeite met Duits of Engels.