Winter YOTA 12 tot 15 december

Winter-YOTAWinter YOTA van 12 tot en met 15 december staat op het punt van start te gaan. Daarvoor is in het kampgebouw in de bossen nabij Oosterhout alles in gereedheid gebracht om dit sub-regionaal evenement van het IARU R1 Youngsters On the Air Programma tot een succes te maken. Er zijn workshops en activiteiten rondom amateurradio. Maar ook buitenactiviteiten staan op het programma. Sponsoren maken dit winterkamp mede mogelijk. Ook zij  leveren een belangrijke en welkome bijdrage.

December YOTA Maand

De jonge deelnemers aan de Winter YOTA zijn niet de enigen, die met een YOTA-call QRV zijn. Want Winter YOTA van 12 tot en met 15 december valt midden in de December YOTA Maand. Dan zijn namelijk werelwijd jonge radioamateurs actief met een YOTA-suffix.

Dank aan de Sponsors

De Winter YOTA-organisatie laat ons weten: “Met nog een aantal dagen te gaan tot Winter YOTA, willen wij graag onze sponsoren bedanken. Jonge amateurradio-enthousiastelingen uit Duitsland, Italië, Verenigd Koninkrijk, Tsjechië, Hongarije, Kroatië, Oostenrijk, Roemenië, Servië en Nederland zullen afreizen naar Oosterhout in Noord-Brabant. Luister 12-15 december naar PA6YOTA en maak een QSO met een van de jongeren. Volg de VERON en YOTA website voor updates tijdens het evenement.”

Bedankt sponsors van de Winter Yota!