Vrijwilligers zijn het hart van de VERON, help mee

De VERON zoekt vrijwilligersOp 7 december was het wereld vrijwilligersdag. De dag waarop VERON alle vrijwilligers heeft bedankt voor hun bijdrage voor de vereniging. Of dit nu een evenement is bij de afdeling of het verzorgen van de koffie tijdens een afdelingsavond. Maar er zijn ook een aantal vacatures beschikbaar waar vrijwilligers voor gezocht worden. Nu doen de meest wilde verhalen de ronde, maar vele handen maken nog steeds licht werk.

Electron voor en door leden

Electron is bedoeld voor alle leden van de VERON, jong en oud, beginnend of zeer ervaren in de radiohobby. Het staat alle leden van de vereniging vrij om aankondigingen, verslagen, (technische) artikelen of aanzetten daartoe in te sturen. Dat gebeurt dan ook zeer frequent, en dat betekent dat bijhouden van de mail en tijdig antwoorden en goed archiveren erg belangrijk is.

Daarom is de Electronredactie op zoek naar een redactiesecretaris.

In 2020 is de algemeen penningmeester aftredend en niet herkiesbaar.

Daarom ontstaat er per VR (verenigingsraad) 2020 een vacature voor algemeen penningmeester.

Algemeen penningmeester, waarin is opgenomen de functie van penningmeester van

  • Stichting Service Bureau
  • VERON fonds

De algemeen penningmeester is lid van het dagelijks bestuur, hoofdbestuur van de VERON, en is verantwoordelijk voor het integrale financieel beleid van de vereniging. U bent tevens bestuurslid van het Service Bureau en het VERON fonds. Natuurlijk beschikt u over de benodigde financiële kennis en commerciële vaardigheden. U woont onder andere de maandelijkse hoofdbestuursvergaderingen bij.

De evenementencommissie zoekt AMRATO-manager

Ben jij een enthousiast lid van de VERON en heb jij een commerciële achtergrond? Dan is de evenementencommissie misschien wel op zoek naar jou.

De evenement commissie organiseert jaarlijks:

  • De VERON Dag voor de RadioAmateur (DvdRA).
  • Het VERON Pinksterkamp (VPK)
  • Een bijdrage aan de organisatie van de Deutsch-Niederländischen-Amateurfunker-Tage (DNAT) in Bad-Bentheim in Duitsland.

De evenementencommissie zoekt wegens vertrek een nieuwe Amrato-manager

Overige vacatures bij de VERON

VERON is constant op zoek naar nieuwe vrijwilligers om de organisatie te ondersteunen. Kijk ook eens op onze vacature pagina. Zoals eerder gezegd “vele handen maken licht werk”. En zo hoeft het niet veel tijd te kosten. Maar wil jij wel wat voor de vereniging doen maar niet formeel, dan is er ook genoeg te vinden. Vraag eens aan het bestuur van je afdeling waar zij wat hulp bij kunnen gebruiken.