De DNAT 2021 in Bad Bentheim gaat door!

De DNAT 2020 werd geannuleerd vanwege de coronapandemie, maar de DNAT 2021 gaat door! Dat meldt ons Jan Stadman (PA1TT), voorzitter van de Deutch-Niederländische Amateurfunker-Tage (DNAT) in Bad Bentheim. Veel details zijn nog niet bekend. Maar lees hier wat Jan ons wel al kon melden.

De DNAT 2021 in Bad Bentheim

 1. De 53e DNAT zal plaatsvinden in het laatste volle weekend van augustus.
 2. Onze DNAT Camping „Am Badepark“ is geopend van 20 t/m 30 augustus 2021.
  Aanmelden via het e-mailadres
  camping@dnat.de is wegens corona noodzakelijk.
  Adres: Zum Ferienpark 1, 48455 Bad Bentheim
 3. Helaas kan de vlooienmarkt voor radioamateurs in de Schürkamphalle en de omliggende terreinen niet plaatsvinden op 28 augustus 2021. Als alternatief bieden wij onze DNAT-kampeerders de mogelijkheid om kofferbakverkoop te houden.
 4. Helaas moeten we ook de officiële opening in de Katharinenkerk dit jaar afzeggen vanwege corona. Bij goed weer houden we als alternatief de officiële opening op onze DNAT-camping “Am Badepark”.
 5. Ondanks het feit dat de stad Bad Bentheim vorig jaar een officieel comité voor de nominatie van de Gouden Antenne heeft opgericht en we wereldwijd (via de IARU) om nominatie voor kandidaten hebben gevraagd, zal er dit jaar geen uitreiking van de Gouden Antenna plaatsvinden. De uitreiking van de Gouden Antenne wordt uitgesteld tot volgend jaar.
 6. Wij verzoeken aan al onze bezoekers om zich te houden aan de dan geldende coronaregels.

Het bestuur van DNAT is samen met de vele vrijwilligers druk bezig om een geweldig leuk programma samen te stellen, de details zullen nog volgen. We hopen u te ontmoeten op de 53e DNAT in Bad Bentheim in het laatste volle weekend van augustus, of zelfs gedurende de week ervoor.

Met vriendelijke groeten,

Jan G. Stadman (PA1TT)
Voorzitter DNAT
info@dnat.de