Landelijke radio vlooienmarkt voor de 45e keer gehouden

Overzicht radio vlooienmarkt Autotron RosmalenIn de afgelopen 44 jaar groeide de landelijke radio vlooienmarkt uit tot een grote internationale happening voor elektronicahobbyisten. In 2019 was het bezoekersaantal rond de 4600.

U kunt uitgebreid rondsnuffelen naar zeldzame zaken bij de ongeveer 300 stands. En het is natuurlijk ook de gelegenheid om “iedereen” weer eens te ontmoeten in een van de meerdere zit gelegenheden.

Op zaterdag 21 maart 2020 organiseert de VERON afd. ‘s-Hertogenbosch (Stichting BRAC) haar 45ste Landelijke Radio Vlooienmarkt. Wederom in het Autotron te Rosmalen (Den Bosch). We zitten in een fraaie, verwarmde tentoonstellingsruimte van meer dan 9.000 vierkante meter.  Zowel gebruikte als nieuwe apparatuur mag worden aangeboden. Evenals onderdelen, antennes, meetinstrumenten hobbygereedschappen en dergelijke.

Reserveer vroeg de stands zijn zo uitverkocht

De stands zijn snel uitverkocht. En het aantal inschrijvingen heeft een maximum. Helaas hebben we ook het afgelopen jaar weer belangstellenden die te laat reageerden moeten teleurstellen. Reserveer dus zo spoedig mogelijk. Vermeld tevens bij de reservering het aantal tafels en eventueel het aantal extra deelnemer bandjes. Zorg dat we uw juiste adres hebben. En geef indien mogelijk uw telefoon nummer en E-mail adres door. Zo kunnen we u indien nodig bereiken.

– Per inschrijving kunt u maximaal 3 tafels bestellen.
– Per tafel kunt u maximaal 2 extra deelnemer bandjes bijbestellen, ad € 8,- per stuk.
– Tijdens het opbouwen van de markt is het aanschaffen van deelnemer bandjes niet meer mogelijk.
– Vermeld het aantal tafels en het evt. aantal extra deelnemer bandjes

Betaling

Een tafel (4 x 1 m.) inclusief met 2 deelnemer bandjes kost  € 55,‑ .

U kunt betalen via:

  • IBAN: NL19ABNA 0627 558 984
  • BIC: ABNANL2A  t.n.v. Stichting BRAC te Best.

De betaling dient vooruit te worden voldaan. Bovendien is het moment van ontvangst van uw betaling bepalend voor plaatsing. Tevens wordt uw overmaking direct bevestigd per e-mail of post na ontvangst van de betaling op de rekening van Stichting BRAC te Best. Voor uw inschrijving gelden onze Radiovlooienmarkt Voorwaarden. Zie ook  www.radiovlooienmarkt.nl. Alle geldende wettelijke regels zijn van kracht. Verkoop van illegale apparatuur is verboden.  Stands met lawaai, lichtshows, laserstralen etc. zijn niet toegestaan. En roken is verboden.

Aangeboden goederen dienen verband te houden met de radioamateurhobby of elektronica. Goederen die hier geen verband mee houden worden geweigerd en de stand ontruimd. Alles naar het bindend oordeel van de organisatie.

Libéma, eigenaar van het Autotron, gebruikt een parkeerautomaat voor toegang tot het parkeerterrein.

Inschrijven betekent dat u instemt met onze voorwaarden.

Informatie radio vlooienmarkt

Voor de laatste informatie kunt u terecht op Internet: www.radiovlooienmarkt.nl ,
of neem contact met ons op via E-mail info@radiovlooienmarkt.nl .
We verheugen ons ook weer op uw komst. Tot ziens als standhouder of bezoeker !

De 45ste Landelijke Radio Vlooienmarkt, op zaterdag 21 maart 2020 in het Autotron zal, als vanouds, weer een geweldige happening worden.

Met vriendelijke groeten,

VERON (SHB) / Stichting BRAC,
Rens Schoones, PA3FGA, secretaris.