Radiovlooienmarkt TYTSJERK zaterdag 15 april 2023

TYTSJERK zaterdag 15 aprilVERON-afdeling Friesland-Noord (A14) organiseert, na 3 jaar oponthoud, voor de 35e keer: Radiovlooienmarkt Tytsjerk op zaterdag 15 april 2023.

Wat tref je hier aan?

  • Het QSL-bureau van R14 en diverse infostands.
  • Onderdelen en apparatuur van laag- tot hoogfrequent: antennes en antennemateriaal, coax, dongels, bouwpakketten, surplus, nieuw old stock (NOS), zelfbouw, boeken en tijdschriften, noem maar op. En de bekende verrassingszakken met een assortiment van mooie hoogwaardige elektronica-onderdelen zijn weer verkrijgbaar bij de A-14-verkoopstand.
  • In de biljart- en leeszaal vindt een tentoonstelling plaats van zelfbouw en demonstratie met als thema: meten is weten!
    Diverse zaken zoals vermogen- en frequentiemetingen, TDR, spectrum- en antenne-analysers, radio-activiteittellers, VNA en nanoVNA zijn aanwezig voor lering en demonstratie en om uw apparatuur en onderdelen/zelfbouw aan de tand te voelen.

Ook iets te verkopen?

Neem contact op en huur eventueel een (gedeelde) tafel. En natuurlijk wordt het weer gezellig, net zoals de voorgaande jaren. Tref elkaar weer en praat weer eens bij. Er is genoeg te beleven op het brede gebied van het radio amateurisme, dus kom, kijk en beleef.
Informatie betreffende tafels: neem contact op met Tom, PA2IP via pi4lwd@veron.nl of www.pi4lwd.nl.
De zaal is open om 9.00 uur en om 14.30 uur is alles weer opgeruimd.
Kom ’s morgens op tijd want op=op en weg=weg! Consumpties verkrijgbaar voor gewone prijzen.
=> De toegang is zoals altijd GRATIS. <=

Waar en wanneer

Halverwege Leeuwarden-Hardegarijp sla je af richting Tytsjerk.
Het dorpshuis ‘Yn e Mande’, Noarderein 1, is te vinden na 300 meter aan de linker kant. Ruime parkeergelegenheid (ook gratis) tegenover en naast het dorpshuis. (dus niet op de weg parkeren i.v.m. doorgang hulpdiensten) Invalide parkeerplekken zijn gereserveerd naast de hoofdingang.

Graag tot ziens in Tytsjerk op zaterdag 15 april 2023.
Radiovlooienmarkt Tytsjerk: Zeker niet de grootste, wel een van de gezelligste!