Duits Nederlands Amateur Treffen (DNAT) viert gouden jubileum

Het Duits Nederlands Amateur Treffen in Bad Bentheim viert dit jaar een GOUDEN jubileum.

Beste zendamateurs, wij verheugen ons erop u dit jaar weer te mogen begroeten in het prachtige Bad Bentheim van 23 t/m 26 augustus 2018. Bent u nog nooit geweest? Ook u bent van harte welkom! Wij hopen u te mogen begroeten voor enkele dagen op de camping of op de vlooienmarkt op zaterdag. Of misschien wel bij de uitreiking van de Gouden Antenne.

Voor al onze gasten die al jaren komen, ga eens na hoe lang jullie al komen 10, 25 of misschien wel 50 jaar. Als je een van de mijlpalen hebt bereikt maar geen oorkonde hebt ontvangen geef je dan op. Dan kan je deze (alsnog) ontvangen. Opgave voor het verkrijgen van een oorkonde kan tot 1 augustus 2018 via het volgende mailadres: bacvanderiet-harwig@hotmail.com

Anekdotes gezocht

Ter ere van de 50ste DNAT hebben we dit jaar een extra grote feesttent voor de feestavond met buffet en muziek op zaterdagavond. Op deze avond zullen wij speciale aandacht schenken aan het gouden jubileum. Aanmelding vooraf is wel noodzakelijk, zoals u zult begrijpen. Dit willen wij doen door onder andere foto’s te tonen en mensen de gelegenheid te geven anekdotes ten gehore te brengen. Heeft u foto’s of ander beeldmateriaal van lang geleden Duits Nederlands Amateur Treffen DNAT viert gouden jubileumdie u met iedereen wilt delen of heeft u een mooi, grappig of ontroerend verhaal te vertellen dan kunt u ook hiervoor contact opnemen via bovengenoemd e-mailadres. Het complete programma is weer te vinden op de DNAT website.

 

Wij hopen u te zien op het 50ste DNAT! Namens de gehele organisatie 73
Bea PA3GJB en Jan PA1TT