Radio- en elektronicabeurs op zaterdag 16 oktober 2021 in Deventer

Radio- en elektronicabeurs Deventer op 16 oktober 2021

Update 26-09-2021: Wegens ziekte van de organisator is de beurs afgelast.

Op zaterdag 16 oktober 2021 wordt in De Schalm, Dreef 1 te Deventer de 15e editie van de radio- en elektronicabeurs gehouden. Net zoals voorgaande jaren zijn er weer ruim 45 deelnemers uit heel Nederland aanwezig. Onder andere met een groot aantal nostalgische apparaten. Maar ook met boeken, schema’s en andere lectuur. Dus zet deze beurs gelijk in uw agenda!

Radio en Elektronicabeurs in Deventer

Voor verzamelaars en liefhebbers zijn er historische radio’s met onderdelen daarvan. Maar er is ook een grote keuze aan platenspelers, bandrecorders, grammofoonplaten (78-, 33- en 45-toeren) en naalden. Tevens wordt de moderne elektronica zoals laptop ’s, harde schijven, geheugens, telefoons, moederborden, processors en kabels niet vergeten.

De NVHR (Nederlandse Vereniging voor de Historie van de Radio) is wederom met een enthousiast reparatieteam aanwezig. Bezoekers kunnen een defecte lampenradio meebrengen. Het reparatieteam zal deze gratis proberen te herstellen. Voor de reparatie is alleen een bijdrage nodig voor de vervangen onderdelen.

Over de NVHR

De Nederlandse vereniging voor de historie van de radio bestaat al meer dan 40 jaar. Dit is de vereniging voor mensen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van de radio en draadloze telegrafie. Neem eens een kijkje op de website van de NVHR

Radio en Elektronicabeurs in DeventerOpeningstijden voorjaarsbeurs

De beurs is geopend van 9.30 tot 13.00 uur.
Inlichtingen: w.f.geldhof@concepts.nl

Gratis toegang

Ruime gratis parkeergelegenheid en Toegang Gratis.
Wijkgebouw De Schalm, Dreef 1, 7414 EA  Deventer.