Nieuwe locatie vlooienmarkt DNAT Bad Bentheim 27-08-2022

Nieuwe locatie vlooienmarkt DNAT

Nieuwe locatie vlooienmarkt DNATDe DNAT is een 4-daags evenement waar radio zendamateur zich jaarlijks ontmoeten. Vele OM’s / (X)YL’s komen elk jaar weer naar Bad Bentheim voor 4 dagen gezellig samenzijn. Naast de radiozendamateur vlooienmarkt biedt de DNAT eveneens veel mogelijkheden tot ontmoetingen buiten de radio hobby om. Het is nu eenmaal een evenement waar ook (x)yl, kinderen en huisdieren van harte welkom zijn.

Een meerdaags bezoek aan Bad Bentheim tijdens de DNAT is werkelijk de moeite waard. Meer info vindt u op https://dnat.de

DNAT-camping

De DNAT-camping naast het “Badepark” is geopend van 19 tot 28 augustus.

Vlooienmarkt in kasteelpark

Op zaterdag 27 Augustus is er in het kasteelpark een reusachtige vlooienmarkt waar ook niet radio geïnteresseerden zich helemaal uitleven kunnen.

Voorlopig Programma van de 54e DNAT

Donderdag 25 Augustus:

 • Ook dit keer komen veel OM’s en (X)YL’s naar Bad Bentheim.
 • Donderdag 25 Augustus is de eerste dag, wie wil kan ook wat eerder komen, om 20:00 uur is er een gezellig samenzijn op de camping.
 • Op onze DNAT-camping zijn programmaboekjes en de DNAT-deelnemersbadge de zogenaamde ‘Tagungsplakette’ te verkrijgen.
 • Onze DNAT-camping vindt U naast BadePark Bentheim, Adres: Zum Ferieienpark 1, 48455 Bad Bentheim.
  https://www.badepark-bentheim.de/

Vrijdag 26 Augustus:

 • Op de DNAT-camping kan iedereen zich laten informeren over het komende weekeinde. Ook zijn er programmaboekjes en Tagungsplakette te verkrijgen.
 • 15:00 uur wordt de 54e DNAT officieel geopend in de Katharinenkirche. Iedereen met deelnemersbadge is van harte welkom, de deelnemersbadges zijn ook daar nog te verkrijgen vanaf 14:30 uur.
 • 20:00 uur begroetingsavond op de DNAT-camping ‘Am Badepark’
 • Avondvossejacht voor kinderen met aansluitend pannenkoeken eten. Inschrijving en start op de Camping ‘Am Badepark’

Zaterdag 27 Augustus: LET OP Nieuwe locatie

 • 08:00 -15:00 uur radiozendamateur vlooienmarkt in het Forum am Burg Gymnasium en het daarbij gelegen terrein. Het Forum ligt op 250 m afstand van het Station van Bad Bentheim.
 • Parkeren voor bezoekers is op de parkeerplaatsen van het Gymnasium. Bereikbaar via de Hetlage straat, inrijden tegenover Hotel Diana.
 • Als alternatief kunt u parkeren bij het Station van Bad Bentheim en dan langs het Station over de loopbrug ongeveer 300 m lopen.

OpenStreetMaps weergave van de locatie

 • Weergave van de radiozendamateur vlooienmarkt met de locatie ‘CW’ van de Morse & Straight Key Challenge.
 • Uiteraard staat het ‘Kaffee-Kuchen’ team weer voor u klaar dit keer in de ingang van het Forum.
 • De Bier en Bratwurst Stand begint zo langzaam met het opwarmen, voor eenieder die er al zin in heeft.
 • 10:00 – 14:00 uur Morse & Straight Key Wedstrijd in het Forum. (Aanmelding via : cw@dnat.de)
 • 10:00 uur DOK –Beurs in het Forum.
 • 13:00 uur Vossenjacht start is terrein tussen Gildehaus en Gronau. Google-Maps Koordinaten: 52.290477, 7.055904 en Openstreet-Map: N52″17.433′ E7″ 03.352′
 • 13:00 uhr Jaarvergadering van de EUDXF bij Gaststätte Hesselink, Beckstraße 1, 48455 Bad Bentheim Gildehaus, Duitsland.
 • Vanaf 19:00 uur verrassingsavond op de DNAT Camping ‘Am Badepark’ . Graag aanmelden op de camping bij Bea.

Zondag 28 augustus:

 • 12:00 uur gemeenschappelijk gril kippetjes eten op de DNAT Camping ‘Am Badepark’
 • 20:00 uur voor de echte “die-hards”die Winke-Winke-Party, op de Camping . We zien elkaar daarna weer op 55e DNAT.

Parkeren en kramen

Sinds gisteren 5 Juli 2022 is bekend dat we niet op de grote Parkeerplaats bij het Forum mogen (Parkeren mag wel, ook voor handelaren ), maar er mogen geen Kramen op de parkeerplaats bij het Forum.

Nu is aan de voorkant van het Forum is behoorlijk wat ruimte, zodat we daar het Buitendeel van de DNAT Vlooienmarkt gaan houden en verder is er een flink grote plaats waar vroeger de Bussen draaiden, maar omdat er op vrijdagmiddag en zaterdag geen bussen zijn, kunnen we dat gelukkig ook gebruiken voor de kramen van de handelaren.

We moeten wel een doorgang voor een paar bewoners en nooddiensten vrij houden.

Kan iedereen aanraden, kom met de trein of zorg dat je op tijd bent, want er is ook de internationele vlooienmarkt in het kasteelpark.

Excuus voor het ongemak, maar we zijn allang blij met deze mooie hal en de mogelijkheden er om heen.

 

Dienstregeling voor de minibus

Vanwege de afstand tussen de verschillende DNAT-locaties rijdt er ook dit jaar weer 1 minibus. De minibus (8 pers.) rijdt, als het verkeer het toelaat, naar behoefte ongeveer elk half uur van de DNAT-camping naar het stadscentrum.

 • Vrijdag, vanaf 18:30 uur rijdt de minibus naar de DNAT-camping ‘Am Badepark’, vanwege de begroetingsavond die aldaar plaatsvindt. Terugreis naar behoefte en volgens afspraak.
 • Op zaterdag rijdt de bus naar alle evenementenlocaties.
 • Zondag om 12:00 uur rijdt de bus naar het haantjes eten op de DNAT-camping, ‘Am Badepark’. De bus vertrekt dan vanaf de ‘Rathausplatz’.

Verzoek

De buschauffeur is een vrijwilliger. Hij mag verzekeringstechnisch alleen personen die in het bezit zijn van een DNAT deelnemersbadge ‘Tagungsplakette’ vervoeren, deze zijn verkrijgbaar bij de buschauffeur. Wij verzoeken u vriendelijk deze maatregel van de organisatie te respecteren. Maak de taak van de vrijwilligers niet onnodig zwaar.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een royale bus- en personenauto-parkeerplaats onder aan de kasteelmuur van de burcht Bad Bentheim staat de standhouder en bezoekers ter beschikking.

Toegang gratis voor bezoekers

In de kasteeltuin van Bad Bentheim vindt op zaterdag 28 augustus een radiozendamateurmarkt plaats, de markt is voor bezoekers open van 08.00 bis 15.00 uur. De toegang is gratis voor bezoekers.

Om drukte bij de ingang te vermijden, heft de DNAT geen entreegeld. In plaats daarvan gaan ze met een collectebus voor giften rond. Op deze manier kunt U laten zien hoe U deze inzet waardeert, zodat ook de komende jaren weer een DNAT georganiseerd kan worden. Wij verzoeken alle bezoekers zich aan de op dat moment geldende coronaregels te houden.

Aanmelden voor standhouders

Voor handelaren is het noodzakelijk zich vooraf aan te melden! Dit kan via flohmarkt@dnat.de. Gaarne zo vroeg mogelijk aanmelden, de beschikbare ruimte is beperkt.
Let op: de standhouders moeten hun eigen tafels en bescherming tegen het weer meebrengen. Wij gaan er van uit de standhouders hun tafels naast hun voertuig op stellen. Indien u elektra nodig heeft dient u zelf voldoende verlengkabel mee te nemen.
De volgende gegevens benodigen wij van U als standhouder: Uw naam en adres, de noodzakelijke te gebruiken tafellengte en of u elektra nodig heeft.

Bron: DNAT

Voor vragen of verdere info: info@dnat.de