10e Radiomarkt Zuid-Limburg zondag 4 september 2022

10e Radiomarkt Zuid Limburg zondag 4 september 2022De 10e Radiomarkt Zuid-Limburg in Berg en Terblijt vindt plaats op zondag 4 september 2022. De radiomarkt is dé gelegenheid om na een lange en moeilijke tijd weer oude bekenden te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. Of dat lang gezochte onderdeel of apparaat te kopen.  Of juist zelf eens wat ruimte in de shack te maken. Want de Radiomarkt Zuid-Limburg is de kleinste maar gezelligste markt van het zuiden!

Informatie voor bezoekers

De Radiomarkt Zuid-Limburg is op zondag 4 september, en vindt plaats in de openlucht op het binnenterrein van Hajé Electronics te Berg & Terblijt.

Adres voor de navigatie is: OUDE KERKSTRAAT 7 6325 EE BERG EN TERBLIJT. Zie ook de webpagina’s van Veron en VRZA Zuid-Limburg: a22.veron.nl en pi4zlb.vrza.nl.

De markt gaat om 10:00u open en sluit uiterlijk om 14:00u. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving, maar bij het parkeren houdt u natuurlijk wel rekening met de buurtbewoners!

Gratis entree, wel verloting

De entree is gratis, maar om de kosten van de markt te kunnen blijven dekken organiseren we ook dit jaar weer een kleine verloting. Een lot kost 1€, en de trekking zal rond 13.00u plaatsvinden. De opbrengst komt ten goede aan de organisatie van de radiomarkt van volgend jaar.

Informatie voor kraamhouders

Een kraam heeft de afmetingen 400 x 120 cm. Aanmelden voor een kraam graag via: radiomarkt@pi4vlb.nl. De donatie voor een kraam bedraagt tenminste €15,- per kraam. Wacht niet te lang met reserveren, er zijn nog maar enkele kramen beschikbaar.

Materiaal kan worden aangevoerd op zondag 4 sep vanaf 08:00 uur tot 09:45 uur. Uitsluitend kraamhouders mogen vóór 10:00 uur het terrein betreden.

De markt vindt plaats onder auspiciën van de Stichting Radioamateurstations Zuid-Limburg en wordt georganiseerd door de Commissie Radiomarkt Zuid-Limburg, waarin de afdelingen Zuid-Limburg van VERON en VRZA vertegenwoordigd zijn.