44ste Friese Radiomarkt Beetsterzwaag 25 mei 2024

44ste Friese RadiomarktInmiddels zijn de commissieleden alweer actief bezig met de voorbereidingen voor het organiseren van de 44ste Friese Radiomarkt. Ook deze keer verwachten we, net als voorgaande jaren, weer veel bezoekers uit het hele land, en ook vanuit het buitenland komen de radiozendamateurs onze markt bezoeken.

De datum voor de 44ste radiomarkt is op zaterdag 25 mei 2024 in en rondom “de Buorskip” aan de Vlaslaan 26, 9255 CH in Beetsterzwaag

De markt is geopend van: 09.00 – 15.00 uur.

Entreeprijs is: € 6,00 en er kan gepind worden.

Sla hier uw slag voor dat onderdeel dat u zoekt

Voor de radiozendamateur en elektronica liefhebber is dit de dag om je slag te slaan, hier vind je de onderdelen waar je naar op zoek bent. Onze markt is al jaren bekend als een gezellige markt waar het goed vertoeven is. Ruim 100 handelaren uit binnen en buitenland zullen er hun koopwaar aanbieden zoals bijvoorbeeld, oud, nieuw en dumpmateriaal, radio/zendontvangers, computers, antennes, kabel, gereedschap en vele andere zaken, te veel om op te noemen.

Hoe komt u op de radiomarkt

44ste Friese RadiomarktDe route naar de 44ste Friese Radiomarkt en de gratis parkeergelegenheid in de omgeving van de Vlaslaan wordt aangegeven door borden. Ook is aan de mindervaliden gedacht. Hiervoor zijn parkeerplaatsen tegenover de ingang gereserveerd. De medewerkers van de FRM helpen u graag.

Voor zendamateurs is zal er een inpraatstation actief zijn op de repeater van Heerenveen. De frequenties zijn: 145.700 MHz en 430.025 MHz.

Meer informatie: