54ste DNAT 2022 Bad Bentheim

54ste DNAT 2022 Bad BentheimDe 54ste DNAT in Bad Bentheim vindt plaats van donderdag 25 tot en met zondag 28 augustus 2022. DNAT-camping Am Badepark is open van vrijdag 19 tot maandag 29 augustus 2022. Reservering kan via: camping@dnat.de.

54ste DNAT 2022 Bad Bentheim

Adres voor de navigatie is: ZUM FERIENPARK 1 48455 BAD BENTHEIM. Zie ook de webpagina van het Badepark: www.badepark-bentheim.de/nl/. De officiële opening en uitreiking van de Gouden Antenne zal op vrijdag 26 augustus 2022 als vanouds plaatsvinden in de Katharinenkirche van het Kasteel.

Wij verzoeken iedereen zich wel vooraf bij ons aan te melden in verband met de nieuwe entree van het Kasteel, waardoor de Katharinenkirche niet meer zonder toegangsbewijs van het kasteel toegankelijk is.

Radiomarkt

Nieuwe locatie

Op zaterdag 27 augustus radiozendamateur vlooienmarkt in het Forum am Burg Gymnasium en het daarbij gelegen terrein. Het Forum ligt op 250 m afstand van het Station van Bad Bentheim. Aanmelden hiervoor graag via:flohmarkt@dnat.de. De toegang voor bezoekers onder de 18 is gratis, voor volwassenen vragen wij 5 euro.
Om een deel van de kosten te dekken, zullen we weer rondgaan met een donatiebox. Helpt u ons alstublieft met een donatie om de DNAT e.V. financieel gezond te houden, zodat u ook in de komende jaren een DNAT kunt bezoeken.

Gouden Antenne

Elk jaar, gewoonlijk op vrijdag, is de uitreiking van de “Gouden Antenne”.  Dit vindt plaats na de plechtige opening in de Sint-Catharinakerk, die bij het kasteel hoort. De “Gouden Antenne” wordt toegekend aan de radioamateur die van alle ingediende voorstellen de meest maatschappelijk geëngageerde hulp heeft geboden met behulp van amateurradio. Als geen enkel voorstel de jury overtuigt, zal de “Gouden Antenne” niet worden toegekend.

De stad Bad Bentheim schenkt de “Gouden Antenne” en betaalt de reiskosten van de prijswinnaar en het verblijf in Bad Bentheim.
De toekenning van de “Gouden Antenne” draagt sterk bij aan het belang van DNAT voor de internationale verstandhouding.

Programma van de 54e DNAT

Download het programma voor de 54e DNAT

Donderdag 25 Augustus

Donderdag 25 augustus is de eerste dag, wie wil kan ook wat eerder komen, om 20:00 uur is er een gezellig samenzijn op de camping. Op onze DNAT Camping zijn programaboekjes en de DNAT deelnemersbadge, de zogenaamde Tagungsplakette te verkrijgen.
De DNAT Camping vindt U naast BadePark Bentheim.
Adres: Zum Ferienpark 1, 48455 Bad Bentheim.
https://www.badepark-bentheim.de/

Vrijdag 26 Augustus

Op de DNAT Camping kan iedereen zich laten informeren over het komende weekeinde. Ook zijn er programaboekjes en Tagungsplakette te verkrijgen.
15:00 uur wordt de 54e DNAT officieel geopend in de Katharinenkiche. Iedereen met deelnemersbadge is van harte welkom, de deelnemersbadges zijn ook daar nog te verkrijgen vanaf 14:30 uur.
20:00 uur Begroetingsavond op de DNAT Camping “Am Badepark“
Avondvossenjacht voor kinderen met aansluitend pannekoeken eten. Inschrijving en start op de Camping „Am Badepark“

Zaterdag 27 Augustus

08:00 -15:00 uur radioamateur vlooienmarkt in het Forum am Burg Gymnasium en het daarbij gelegen terrein. Het Forum ligt op 250m afstand van het Station van Bad Bentheim.
10:00 – 14:00 uur Morse & Straight Key Wedstrijd in de school Am Schürkamp. (Aanmelding via : cw@dnat.de)
10:00 uur DOK –Beurs in de school Am Schurkamp, naast de Kantine waar je de „ Kaffee en Kuchen “ kunt vinden.
11:00 uur ontmoeting van QCWA en OOTC in de Gaststätte Grafschafter Stuben , Schlossstr. 16.
11:00 – 13:00 uur lesingen in die Schule Am Schurkamp, onderwerpen worden naog nader bekend gesteld.
13:00 uur Vossenjacht start is terrein tussen Gildehaus en Gronau.
Google-Maps Koordinaten: 52.290477, 7.055904
Openstreet-Map: N52″17.433′ E7″ 03.352′
13:00 uhr Jaarvergadering van de EUDXF plaats wordt nog bekend gesteld.
15:00 uur vergadering van de VFDB OV-Z60 Coesfeld in de Gaststätte Grafschafter Stuben , Schlossstr. 16.
Vanaf 19:00 uur verrassingsavond op de DNAT Camping “Am Badepark” . Graag aanmelden op de camping bij Bea.

Zondag 28 augustus

12:00 uur gemeenschappelijk gril kippetjes eten op de DNAT Camping „Am Badepark“
20:00 uur voor de echte “die-hards”die Winke-Winke-Party, op de Camping . We zien elkaar daarna weer op 55e DNAT.

Dienstregeling voor de minibus

Vanwege de afstand tussen de verschillende DNAT-locaties rijden er ook dit jaar weer 2 minibussen. De minibussen (8 pers.) rijden, als het verkeer het toelaat, naar behoefte ong. elk half uur van de DNAT-camping naar het stadscentrum.
Vrijdag, vanaf 18:30 uur rijden de minibussen naar de DNAT-camping „Am Badepark“, vanwege de begroetingsavond die aldaar plaatsvindt.
Terugreis naar behoefte en volgens afspraak.
Op zaterdag rijden de bussen naar alle evenementenlocaties. Zondag om 12:00 uur rijden de bussen naar het haantjeseten op de DNAT-camping, „Am Badepark“. De bus vertrekt dan vanaf de Rathausplatz.

Een verzoek

De buschauffeurs zijn vrijwilligers. Zij mogen verzekeringstechnisch alleen personen die in het bezit zijn van een DNAT deelnemersbadge “Tagungsplakette” vervoeren. De deelnemersbadge “Tagungsplakette” is verkrijgbaar bij de buschauffeur. Wij verzoeken u vriendelijk deze maatregel van de organisatie te respecteren. Maak de taak van de vrijwilligers niet onnodig zwaar.
Bij voorbaat dank voor uw medewerking!

Ga voor het laatste nieuws naar: https://dnat.de/