Radiomarkt DNAT Bad Bentheim 28-08-2021

DNAT radiomarktZoals we al eerder meldden gaan het Duits-Nederlands Amateur Treffen (DNAT) dit jaar wel door. Hoewel de vlooienmarkt in de Schürkamphalle niet door gaat organiseert de DNAT dit jaar wel een radiomarkt in Bad Bentheim. Deze radiozendamateurmarkt vindt plaats in de kasteeltuin in Bad Bentheim op zaterdag 28 augustus 2021. Elk jaar komen er in Bad Bentheim weer duizenden zendamateurs met hun familieleden naar de DNAT, wij hopen ook u allen weer te zien dit jaar.

Radiozendamateurmarkt in de kasteeltuin

Een royale bus- en personenauto-parkeerplaats onder aan de kasteelmuur van de burcht Bad Bentheim staat de standhouder en bezoekers ter beschikking.

Toegang gratis voor bezoekers

In de kasteeltuin van Bad Bentheim vindt op zaterdag 28 augustus een radiozendamateurmarkt plaats, de markt is voor bezoekers open van 08.00 bis 15.00 uur. De toegang is gratis voor bezoekers.

Om drukte bij de ingang te vermijden, heft de DNAT geen entreegeld. In plaats daarvan gaan ze met een collectebus voor giften rond. Op deze manier kunt U laten zien hoe U deze inzet waardeert, zodat ook de komende jaren weer een DNAT georganiseerd kan worden. Wij verzoeken alle bezoekers zich aan de op dat moment geldende coronaregels te houden.

Aanmelden voor standhouders

Voor handelaren is het noodzakelijk zich vooraf aan te melden! Dit kan via flohmarkt@dnat.de. Gaarne zo vroeg mogelijk aanmelden, de beschikbare ruimte is beperkt.
Let op: de standhouders moeten hun eigen tafels en bescherming tegen het weer meebrengen. Wij gaan er van uit de standhouders hun tafels naast hun voertuig op stellen. Indien u elektra nodig heeft dient u zelf voldoende verlengkabel mee te nemen.
De volgende gegevens benodigen wij van U als standhouder: Uw naam en adres, de noodzakelijke te gebruiken tafellengte en of u elektra nodig heeft.

Bron: DNAT

Voor vragen of verdere info: info@dnat.de