Kleinschalig maar gezellig

Na 9 jaren afwezig te zijn geweest is er op zaterdag 18 april 2020 weer een Helmondse radiomarkt. Met ongeveer 30 kramen is het een kleinschalige radiomarkt maar wel heel gezellig.

Helmondse radiomarktDemonstratie digimodes

Ook is er tijdens deze radiomarkt een demonstratie van digimodes door Rob PD0DIB uit Uden. Eventueel is er ook de mogelijkheid om de DMR portofoon te updaten zodat deze weer helemaal klaar is voor gebruik.

Klein maar gezellig

De markt is zoals vanouds hartstikke gezellig en je komt er je kennissen weer eens tegen. Je weet het maar nooit misschien vind je wel dat lang gezochte onderdeel. Maar u kunt ook tegen een leuk setje aanlopen.

Indien er nog amateurs zijn die er hun overtollige spullen willen verkopen, dan kunt u een e-mail sturen naar  Radiomarkt@pi4hmd.nl of contact opnemen met Gerard PD0PKG 06-12877337. Kraamhuur is €7,50. Maar wees er vlug bij, op is op. Inschrijving sluit 30 maart

Waar en wanneer

De markt vindt plaats bij onze nieuwe locatie in Deurne Walsberg Geradushuis , Parkstraat 2, 5752 AP Deurne vlak naast de voormalige kerk. Openingstijden zijn van 09.00 uur tot 14.30 uur. Toegangsprijs is €2,00.

Tot ziens op 18 april 2020.
de Helmondse radiomarkt commissie

Van de redactie

In verband met de corona uitbraak en maatregelen die nog niet bekend zijn op het moment van publicatie. Is de redactie niet in staat vooraf aan te geven of evenementen wel of niet doorgaan. Daarom adviseren wij om de website van de betreffende evenementen goed in de gaten te houden.

Meer informatie

 • Website afdeling A35 Helmond
 • Laatste informatie Corona virus zie website RIVM

Radiozendamateur, wat is daar nu leuk aan?

 • Zelf apparatuur bouwen

  Je kunt je eigen apparatuur bouwen samen met andere zendamateurs.

 • Over de wereld zenden

  Met je apparatuur kun je over de hele wereld zenden.

 • Nieuwe vrienden maken

  Je ontmoet nieuwe mensen en maakt nieuwe vrienden.

Waarom lid worden van de VERON?