Beetsterzwaag, 40e Friese radiomarkt

Zaterdag 26 mei 2018 is het voor de 40e keer dat de afdeling A63 de bekende Friese Radio Markt organiseert. Deze wordt gehouden in en rondom zalencentrum  “De Buorskip” aan de Vlaslaan 26, 9244 CH Beetsterzwaag.

40e Friese radiomarkt Beetsterzwaag

Voor de radiozendamateur en elektronicahobbyist is dit de gelegenheid om uw slag te slaan. Juist dat onderdeel of andere waar  te kopen waar je wellicht al lang naar op zoek bent. De FRM wordt alom geprezen als een gezellige markt. Waar het goed vertoeven is.

Vele handelaren uit binnen en buitenland zullen hun koopwaar aanbieden.

U kunt op onze markt terecht voor oude en nieuwe zendontvangers, computers en computeronderdelen, antennes, kabel, gereedschap, onderdelen voor zelfbouw, sloopmateriaal en nog heel veel meer. Ook de nieuwste digitale technieken zoals D-Star, DMR en system fusion zaken kunt u aantreffen als ook informatie over het Hamnet.

Verder is de markt een belangrijk ontmoetingspunt voor zend- en luisteramateurs, computerfreaks, verzamelaars en andere techneuten. Bij onze afdelingsstand is de mogelijkheid om QSL-kaarten voor Regio 14 te halen of brengen. Ons service bureau kan u inlichtingen geven over de vereniging.

De route naar de markt en de gratis parkeergelegenheid in de omgeving van de Vlaslaan wordt aangegeven door borden. Voor de mindervalide zijn er in de nabijheid parkeerplaatsen gereserveerd.

De markt is geopend van: 09.00 – 15.00 uur.
Entree prijs is: € 4,00 p.p.

De medewerkers van de FRM helpen u graag.

Voor de vergunninghouders zijn we via verschillende frequenties bereikbaar tijdens de markt: 145.700 MHz en 430.275 MHz

Geïnformeerd blijven over onze activiteiten kan via onze gratis nieuwsbrief, facebook en twitter en uiteraard alle informatie op onze website http://a63.veron.nl/

Graag tot ziens in Beetsterzwaag op 26 mei 2018