Radio Onderdelen Markt Assen zaterdag 7 oktober

Radio Onderdelen Markt Assen zaterdag 7 oktoberOp zaterdag 7 oktober 2023 vindt de jubileum beurs “40 jaar Radio Onderdelen Markten in Assen” plaats in de Veilinghallen (Flowerdome) van Eelde.

Naast jaren actief contesten op VHF en hoger, heeft de stichting Radio Contest Groep Assen in 40 jaar tijd meer dan 60 beurzen georganiseerd op gebied van computer techniek en radio hobby. Hierdoor hebben we allerlei amateur projecten kunnen ondersteunen in de noordelijke provincies evenals de repeatergroepen in deze regio.

Deze beurs wordt gehouden voor zendamateurs, luisterstations, geïnteresseerden in de radio- en ATV techniek. Maar ook voor hobby enthousiasten op computer gebied, elektronica en zelfbouw is er genoeg te beleven. Er is een ruime mate van aanvoer van nieuwe en gebruikte spullen in allerlei variëteit.

We gaan ook weer stands inrichten waar demonstraties worden gegeven over de mogelijkheden van radio, elektronica, mini PC’s, opleidingen en dergelijke. We rekenen weer op een grote opkomst. Tevens zal er weer voldoende ruimte zijn voor onderling QSO onder genot van een hapje en drankje.

Twee beurzen voor de prijs van één

De samenwerking met Vitalisvlooienmarkten is gecontinueerd. Hierdoor kunnen we de toegangsprijs op € 3,50 houden. Dit geeft tevens toegang voor zowel onze Radiomarkt als ook de grootste Vlooienmarkt van het Noorden. Kinderen t/m 13 jaar gratis.

De markt worden weer gehouden in de veilinghallen van Flowerdome in Eelde. En wel aan de zijde van de ruime gratis parkeerplaatsen waar ook de gedeelde ingang met Vitalis is. De hal heeft een oppervlakte van 2500 – 3000 m2 en is uitstekend verlicht en verwarmd. Deze hal bevindt zich op pakweg 12 km ten noorden van Assen, en is direct aan de A28 gelegen.

Onze radio markt is voor het publiek geopend vanaf ongeveer 9:30 tot maximaal 15:00 u. Adres: Burgemeester J.G. Legroweg 80, 9761 TD EELDE.

Standruimte voor ca. 4 meter kost € 30,–. Ook een halve kraam is mogelijk voor shack opruiming et cetera. Voor de standhouders is het mogelijk om al op de vrijdagmiddag op te bouwen.

De organisatie is in handen van de stichting Radio Contest Groep Assen. Voor informatie en standhuur:

Eene de Weerd, PA3CEG, tel: 0592-613557
E-mail: eenedeweerd@hetnet.nl of pa3ceg@hetnet.nl

 


 

Für unsere deutschen Besucher – For our English visitors