19 september 2021: 26ste radioamateurbeurs La Louvière (België)

25ate radioamateurbeurs in la LouvièreDe radioamateurbeurs van La Louvière, georganiseerd door ON6LL, is op zondag 19 september 2021 van 9:00 tot 16:00 uur. De beurs wordt gehouden bij het LouvExpo in La Louvière. Parkeren en toegang tot de beurs zijn gratis.

De beurs

  • Talrijke exposanten vanuit heel Europa
  • Cafetaria de hele dag open voor een etentje of een glaasje met vrienden

Toegangsprijs en reisroute

Vanwege de bijzondere coronasituatie is de beurs dit keer buiten de LouvExpo-hal. Zoals gebruikelijk is parkeren gratis, maar dat geldt dit jaar dus ook voor de beurs zelf.

De beurs bereik je eenvoudig via de snelweg E19 of E42 om vervolgens te wisselen naar de A501 tot La Louvière. Volg na de afrit van de snelweg de nieuwe westelijke verbindingsweg door rechtsaf te slaan op de eerste rotonde. Zo bereik je rechtstreeks de ingang van de ruime parkeerplaats van LouvExpo.

Adres: LouvExpo, rue Michel Debauque, La Louvière, België
GPS-coördinaten: Lat. N50° 29’ 01’’ / Long E04° 10’ 51’’
Bekijk hier je reis: Louvexpo

Video eerdere beurs

In onderstaande video uit 2018 kun je eens rondkijken op de beurs.

Informatie voor exposanten

Exposanten dienen zich vooraf aan te melden via e-mail: foire@on6ll.be. Tafels zijn beschikbaar voor een prijs van €3,- per meter. Een auto kan eventueel bij de stand geplaatst worden, maar dat is wel afhankelijk van de hoeveelheid gehuurde ruimte.

Meer informatie

Meer informatie bij Michel ON7FI, per telefoon: 0032 475 45 45 78, per e-mail: michel.dewyngaert@skynet.be, of via de website: www.on6ll.be