25e Elektronica Vlooienmarkt 25 februari 2023

vlooienmarkt Zaterdag 25 februari 2023 organiseert de afdeling Noordoost-Veluwe van de landelijke Vereniging voor Experimenteel Radio-onderzoek (VERON) al weer voor de vijf en twintigste maal haar Elektronica Vlooienmarkt.
Deze wordt gehouden in de meer dan 1000 vierkante meter grote sporthal van MFC Aperloo.  Waar ook ruim 220 meter aan kramen opgesteld zal staan.

Op deze gezellige Elektronica Vlooienmarkt worden nieuwe of gebruikte spullen aangeboden. De standhouders komen uit Nederland, Duitsland en België. Er is een groot aanbod van spullen die op de een of andere manier met elektronica te maken hebben.

Onderdelen

Voor de radiohobbyisten zijn er allerlei spullen te koop. variërend van antennes, kabels, meetapparatuur en voedingen tot allerlei soorten transceivers, porto’s.
En natuurlijk wordt de zelf bouwende elektronicahobbyist niet vergeten door het grote aanbod van losse onderdelen en (sloop)apparaten. Zo zijn er voor de computer liefhebbers computers, laptops, componenten en accessoires verkrijgbaar.
Maar ook op het gebied van Arduino, Raspberry Pi en accessoires is er voldoende te vinden en dat vaak voor zeer gunstige prijzen.
Ook zullen er allerlei soorten ledverlichting, ledstrips, zaklantaarns, telefoonladers, gereedschap en vele andere zaken te koop aangeboden worden.

Dus mocht u op zoek zijn naar een moeilijk verkrijgbaar onderdeel, verzamelt u oude radio’s, oude legerapparatuur, bent u een computeraar, of wat dan ook op het gebied van elektronica, kom dan zaterdag 25 februari 2023 naar deze gezellige radiomarkt.

Locatie

De markt wordt gehouden in het multi-functioneel centrum “M.F.C Aperloo” Stadsweg 27 ’t Harde.
De markt begint om 09.00 uur en duurt tot 15.00 uur en de entree bedraagt 4 €. Er is voldoende gratis parkeerruimte. De parkeerplaatsen bij het MFC en op 250m lopen afstand zwembad de Hokseberg en bij sportpark Schenk.

Voor het laatste nieuws en informatie: www.pi4nov.nl

Namens de organisatie: Erik Klein PH4CK