Radiovlooienmarkt Tytsjerk 7 april 2018

Radiovlooienmarkt Tytsjerk zaterdag 7 april 2018tytsjerkbuiten

VERON afdeling A-14 Friesland-Noord organiseert voor de 33e keer:
Radiovlooienmarkt Tytsjerk op zaterdag 7 april 2018.

Wat is er te doen:

Onderdelen en apparatuur van laag- tot hoogfrequent; antennes en antennemateriaal, coax, dongles, bouwpakketten, surplus, new old stock (NOS), zelfbouw, boeken en tijdschriften, enz. Zakken met een
assortiment mooie hoogwaardige elektronicaonderdelen zijn weer verkrijgbaar bij de A-14 afdelingsstand. Verder: het Service Bureau en de verkoop/inbrengstand. Op de 1e verdieping vindt een tentoonstelling van jaren ’60 en ’70 tranceivers en zelfbouwapparatuur met demonstratie plaats. Wil je hieraan meedoen? Laat het op tijd weten aan de organisatie.

Ook iets te verkopen?

Denk aan de inbrengstand en neem eventueel contact op met het A-14 bestuur om dit te regelen (10% opbrengst is voor de organisatie). En natuurlijk wordt het weer gezellig, net zoals de voorgaande jaren. Tref elkaar weer en praat weer eens bij. Er is genoeg te beleven op het brede gebied van het radioamateurisme, dus kom, kijk en beleef. Informatie betreffende tafels: neem contact op met Tom, PA2IP via pi4lwd@amsat.org of kijk op www.pi4lwd.nl. De zaal is open om 9.00 uur en om 14.30 uur is alles weer opgeruimd.

Kom ’s morgens op tijd want op=op en weg=weg! Consumpties verkrijgbaar voor gewone prijzen. De toegang is zoals altijd gratis.

Waar en wanneer?

adres: Doarpshûs Yn e Mande, Noarderein 1, 9255 KC Tietjerk

wanneer: 7 april 2018 vanaf  9 uur tot ongeveer 14.30 uur.