Telecom Infra Event en RF Technology Event

FHI (federatie van technologiebranches) medeorganisator van onder andere de WoTS (voorheen het Instrument) organiseren het Telecom Infra Event op 7 maart 2018 en het RF Technology Event op 18 april 2018.

Hoewel deze evenementen niet specifiek zijn gericht op zendamateurs, zijn ze van harte welkom.

Telecom Infra Event

Woensdag 7 maart 2018 vindt het Telecom Infra Event plaats in de Kuip Rotterdam.
Telecom Infra Event en RF Technology Event

Het lezingenprogramma gaat specifiek in op breedband-technologie, LTE en indoor wireless. De sprekers en de aanwezige deskundigen bieden praktische informatie voor de realisatie van netwerken en de telecom-infrastructuur.

Het parallelle programma haakt in op de technische kennis en de keynote-sprekers haken in op meer generieke thema’s. Jan Jaap Blüm van BAM Energy Systems spreekt over betrouwbare verbindingen voor een goede energietransitie. De sprekers van Air-Lynx gaan in op kansen met 4G/5G Virtual RAN op het spoor.

Met enkele demo’s in het Olympische dorp en rond de Olympische Spelen is de evolutie van 4G naar 5G in gang gezet. Rond de start zijn de eerste standaarden vastgesteld. Tijdens het Telecom Infra event zal Richard Marijs van T-Mobile dieper ingaan op deze evolutie.

inschrijven

U kunt zich kosteloos hier registreren voor het Telecom Infra Event.

18 april 2018 vindt het RF Technology event plaats in de Basiliek in Veenendaal

Op dit event kunt u zich laten informeren over RF- technologie (componenten, testen, ontwikkelingen en toepassingen).

Er wordt een sterk programma geboden voor RF-professionals. Met 17 parallelle lezingen en 3 keynote sprekers is er veel informatie te halen. Zo zijn er presentaties van Andrew Webb van het Leiden University Medical Center over MRI-applicaties en Raymond Schouten van het QuTech Institute over quantumtechnologie.

Faisal Mubarak van VSL sluit de dag af met een presentatie over hoge frequenties in toepassingen op nanoschaal. Het mooie lezingenprogramma gaat samen met een krachtige netwerkbijeenkomst van RF-professionals.

Inschrijven

U kunt zich kosteloos registreren voor het RF Technology event.

Meer informatie:

De Kuip, Van Zandvlietplein 1, 3077 AA Rotterdam

De Basiliek, Wiltonstraat 56, 3905 KW, Veenendaal

federatie.fhi.nl/over-fhi

https://wots.nl/