Uitnodiging voor de 68e Oldtimersclub reunie

uitnodiging 68e OCT reunieUitnodiging reünie Oldtimersclub.

Het bestuur van de Oldtimersclub (OTC) nodigt haar leden met partners uit om deel te nemen aan de traditionele reünie op 8 april aanstaande in Restaurant De Soesterduinen. Dit is voor de 68e keer op rij.

De Oldtimersclub is er niet alleen voor de zendamateur.

Een van de doelstellingen van de oldtimersclub is om op actieve wijze de onderlinge band tussen de leden te bevorderen en in een aantal gevallen te herstellen, daar waar men elkaar uit het oog verloren was.

Een perfecte gelegenheid om aan die missie te voldoen is het organiseren van een gezellig samenzijn op een goed bereikbare en schitterend gelegen locatie in het midden van het land. Helaas is het nog steeds zo dat de gemeenschap van radiozendamateurs grotendeels uit mannen bestaat en daarom worden ook de partners uitdrukkelijk uitgenodigd en betrokken bij de bijeenkomst in de Soesterduinen. Ze zijn meer dan welkom. Het ledental van de OTC is inmiddels opgelopen tot 460 personen.

Tijd voor een persoonlijk QSO.

Voor velen, die elkaar niet al eerder persoonlijk hadden ontmoet, zullen dan stemmen uit de ether een ‘gezicht’ krijgen en krijgen onderlinge contacten een meer persoonlijk tintje. De partners hebben op deze reünie ook de gelegenheid contact te maken in een persoonlijk QSO met de zendamateurs.

Ook dit jaar heeft het bestuur van de OTC een uitgekiend dagprogramma samengesteld. Waaronder het formele jaarverslag, de inauguratie van nieuwe leden, een gezamenlijke lunch of diner. Ook is er een lezing van Volker (PA0VVH) die voor iedereen aansprekend zal zijn.

Volledig programma en opgeven.

De organisatie van dit gezellig samenzijn op 8 april aanstaande is in volle gang en aan ieder detail wordt aandacht geschonken. Op de website oldtimersclub.info vindt u niet alleen uitgebreid de geplande dagindeling, maar kunt u zich ook elektronisch als deelnemer aan de reünie aanmelden, waarbij u uw voorkeur voor de lunch kunt aangeven.

U vindt Restaurant De Soesterduinen aan de Soesterbergsestraat 188 te Soest.