De stilte vóór de HAM RADIO storm…

De stilte vóór de HAM RADIO storm...

De stilte op de DARC stand in opbouw is voelbaar

Is het je gisteren op APRS ook al opgevallen dat er Nederlandse radioamateurs richting Friedrichshafen reden? Behalve vroege vogels waren daar ook een aantal kwartiermakers bij. Immers, morgen (21 juni) gaat HAM RADIO open voor het publiek. Dus vandaag is echt de allerlaatste kans om de stilte te benutten en alle stands er tiptop uit te laten zien. En dat blijkt altijd meer werk te zijn dan vooraf gedacht.

De DARC op HAM RADIO

Ham Radio 2019 logoDat er vandaag nog het nodige gedaan moet worden laat bovenstaande foto van het “DARC Zentrum” wel zien. Het is voor de DARC natuurlijk een thuiswedstrijd. Dus onze Duitse zusterorganisatie pakt traditiegetrouw flink uit. Het gevolg is dan wel dat er ook heel wat vierkante meters op orde gebracht moeten worden. Echter, met 34000 leden mag dat geen probleem zijn. Daar moet je toch wel wat vrijwilligers uit kunnen werven.

De VERON op HAM RADIO

Ook op de VERON stand is nog genoeg te doen. Op onderstaande foto zie je Remy Denker (PA0AGF) en zijn XYL Géke een aanvang maken de VERON huisstijl aan te brengen. Ze worden daarbij ondersteund door Johan Jongbloed (PA3JEM) van de VERON PR Commissie. Denk trouwens niet dat een kleinere stand optuigen per definitie gemakkelijker is dan een grote. Een beperkte ruimte brengt geheel andere uitdagingen met zich mee. Maar dat kunnen we onze VERON kwartiermakers wel toevertrouwen. Immers, ze doen dit al heel wat jaartjes in hun eigen schaarse vrije tijd met volle toewijding voor onze vereniging.

De nu nog erg kale VERON stand in opbouw

Doorbreek de stilte – Deel jouw HAM Radio ervaringen

Ga jij ook naar HAM RADIO toe? Deel dan jouw foto’s en ervaringen met ons. Gebruikt daarvoor Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram. En voorzie jouw bericht van #RadioIsMagie en/of #BeleefHetMetDeVERON zodat het lekker opvalt. Zo laat je ons en onze volgers weten wat jouw hoogtepunten van deze prachtige beurs zijn.