Aanstaande zaterdag eerste VERON Kennisdag!

Aanstaande zaterdag eerste VERON Kennisdag!Voor de eerste keer vindt op de zaterdag voor Pinksteren een VERON Kennisdag plaats. En dat is dus al aanstaande zaterdag 18 mei!

Deze ontmoetingsdag is onder andere een “meet en greet” met de mensen achter de VERON-schermen. Maar er is nog veel meer te beleven. Dus kom langs!

Het Dorpshuis in Vierhouten is het toneel voor deze kleine versie van de VERON Radio Onderdelenmarkt en bijbehorende kofferbakverkoop. In een andere zaal van het Dorpshuis zullen de verschillende VERON commissies zich presenteren. Ook het hoofdbestuur is aanwezig.

Tussen half tien in de morgen en vier uur ‘s-middags zijn alle leden en belangstellenden van harte welkom in het dorpshuis Horsterhoek aan de Elspeterbosweg 26, 8076 RC Vierhouten. De toegang is geheel gratis. En de bus stopt zelfs voor de deur.

VERON Kennisdag samen met VERON Pinkster Kamp

Vierhouten is trouwens ook de plek waar het VERON Pinkster Kamp (VPK) te beleven is. En wel op loopafstand van het dorpshuis. De campingbeheerder geeft aan dat er geen deelnemers meer bij kunnen, de camping is vol. Zowel de stroomvoorziening als het maximaal aantal toegestane personen waren de beperkingen en daarmee moet de camping rekening houden op last van brandweer en omgevingsvergunning.

Dat betekent dat de camping geen nieuwe boeking meer aan kan nemen. Voor ons VPK organisatie betekent het dat wij extra moeten opletten op stroom verbruik, het waterdicht aansluiten van verlengsnoeren en brandgangen. Dit alles zal weer nieuwe uitdagingen geven maar toch zijn wij heel verheugd weer met een grote groep het VPK te kunnen opbouwen.

Okko Ebens PH2CV, voorzitter VERON PR-commissie
René Plug PA3ECL, voorzitter VERON Evenementencommissie
Benno Plantagie PA3FBX, Organisatie VERON Pinkster Kamp

 


Aanstaande zaterdag eerste VERON Kennisdag!