Paul Sterk, PA0STE Silent Key

Paul Sterk PA0STEMij bereikte het trieste bericht dat, op 22 mei 2019 op de leeftijd van 71 jaar, Paul Sterk in zijn eigen omgeving, in het bijzijn van zijn familie, te Den Dungen is overleden.

Paul is vanaf 1999 de drijvende kracht geweest achter de organisatie van de Dag voor de RadioAmateur. Hij heeft met dit evenement veel bezoekers aangezet om zich met de radiohobby bezig te gaan houden of deze verder te ontwikkelen. Parallel daaraan was hij ook vele jaren de stimulerende kracht van de radiomarkt te Rosmalen waar veel bezoekers op afkwamen om interessante zaken voor hun hobby aan te schaffen en elkaar te ontmoeten.

Beide evenementen genieten ook in het buitenland een grote bekendheid.

Er is een condoleance register geopend waar u een bericht achter kunt laten, klik hier

Als voorzitter van de afdeling Den Bosch en later als medebestuurder heeft Paul lokaal zijn stempel gedrukt bij het promoten van onze hobby in Den Bosch en omstreken. Voor zijn verdiensten voor de afdeling Den Bosch heeft hij in 1995 een Gouden Speld ontvangen.

Sinds 2002 is hij lid van het hoofdbestuur en is vanaf 2003 voorzitter van de Evenementen Commissie. In 2012 heeft de Verenigings Raad Paul benoemd tot Lid van Verdienste voor zijn tomeloze inzet.

Op voordracht van het hoofdbestuur van de VERON heeft Paul Sterk op 3 november 2018 tijdens de opening van de Dag voor de RadioAmateur de versierselen ontvangen behorende bij zijn benoeming tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Met deze benoeming heeft het Hoofdbestuur gemeend Paul te bedanken voor zijn decennia lange inzet voor de VERON.

Paul zal gemist worden om zijn kennis en ervaring maar hij zal vooral herinnerd worden als een aimabel persoon.

Wij wensen de familie en vrienden veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Namens de leden van de VERON,
Remy F.G. Denker PAøAGF
Algemeen Voorzitter van de VERON