Ledenaantal VERON omhoog, ruim 200 nieuwe leden erbij

Ledenaantal van de VERON met ruim 200 gestegen.Vanaf 1 januari 2018 tot vandaag is het ledenaantal bij de VERON met ruim 200 leden gestegen. Reden van deze stijging is voornamelijk toe te schrijven aan het invoeren van de huisstijl, efficiënter gebruik van het internet en de ledenwerfactie tijdens de examens.

Uitstraling van een landelijke vereniging

Het doorvoeren van de huisstijl naar de afdelingswebsites geeft de VERON een landelijke uitstraling gegeven. VERON afdelingen zijn hierdoor beter herkenbaar als deel van de Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek in Nederland. Om te zorgen dat de afdelingswebsites meer bezoekers krijgen is op 6 oktober 2018 een goedbezochte training georganiseerd voor de webredacteuren van de afdelingen. Voor de gecombineerde afdelingen van VERON en VRZA is een demosite opgezet. Zo kunnen ook de gecombineerde afdelingen van VERON en VRZA gebruik maken van de VERON ICT infrastructuur en meeliften op het succes van de huisstijl.

Samenwerking VERON en VRZA

VERON en VRZA staan naast elkaar tijdens examens NieuwegeinTussen de verenigingen VERON en VRZA wordt er door de hoofdbesturen in goede harmonie samengewerkt. Zeker als het gaan om overleg met de overheid (AmateurOverleg), N-Herijking of DQB. VRZA heeft dan ook aangegeven geen problemen te hebben met de opzet van de combi-websites. Zij laten de uiteindelijke beslissing over aan de afdelingen.

Web- en sociale media redactie kan versterking gebruiken

De VERON maakt actief gebruik van sociale media om VERON evenementen van zowel de landelijke als de lokale afdelingen onder de aandacht te brengen. Hierdoor kan de web- en sociale media redactie wel wat versterking gebruiken. Er is vooral behoeft een doeners, geen praters. Sociale media redacteuren promoten VERON evenementen en/of artikelen zowel landelijk organisatie als van de afdelingen. Interesse? Meld je aan via het contactformulier.

Word lid van de VERON, hoe groter de vereniging hoe meer invloed

VERON vertegenwoordigt de zendamateur bij landelijke overheid AT (Agentschap Telecom) en internationaal via het lidmaatschap van de IARU. Nieuwe ontwikkelingen als WPT-EV (Wireless Power Transfer for Electric Vehicles) krijgen veel aandacht. Hiervoor wordt regelmatig overleg gepleegd tussen de VERON, IARU en de ITU-R.

Word daarom lid van de VERON en gebruik ons online inschrijfformulier.