Lay-out van de Dag voor de RadioAmateur in Zwolle

Lay-out van de Nederlandse Dag voor de RadioAmateur in ZwolleVoor iedereen die naar de DvdRA (Dag voor de RadioAmateur) gaat publiceren we hier de vloerindeling. Deze lay-out van het IJsselhallen complex in Zwolle is handig op voorhand te weten. Immers, het is voor iedereen een gloednieuwe locatie van het grootste radiohobby evenement in Nederland. Zo kun je doelgericht naar de plekken van jouw persoonlijke interesse wandelen.

Ons evenement speelt zich af in het centrale gedeelte van het hallencomplex en in de AA-hal. Dat centrale gedeelte is hieronder aangegeven met een rode omkadering. En de AA-Hal indeling staat er onder in groot detail.


De lay-out van de Nederlandse Dag voor de RadioAmateur

Centrale gedeelte

We zoomen eerst even in op dat centrale gedeelte waar de DvdRA 2018 zal plaatsvinden. Zodoende kun u gemakkelijk de juiste zaal vinden vanaf de hoofdingang. Of het restaurant voor een warme of koude versnapering.

A) Grote evenementenhal AA-hal

B) Restaurant De Kogge

Voor iedereen toegankelijk

C) Suyderseezaal

Alle lezingen, opening, afsluiting, verloting

D) Hanzezaal

Morse challenge

E) IJsselbar

Alleen voor genodigden

F) Kassa’s

G) Parkeren bezoekers

H) Parkeren, standhouders en medewerkers

I) Kaartcontrole

AA-hal

En bent u door dat centrale gedeelte heen, dan komt u in de AA-hal. Daar zijn alle standhouders te vinden. Klik op onderstaand plaatje voor een beeldvullende versie. Trouwens, alle zelfbouwers zijn te vinden door middel van nummers Z01 t/m Z17.

Lay-out in PDF te downloaden

Misschien wilt u deze informatie van te voren thuis afdrukken. Dan zijn hier en hier de PDF-versies te downloaden. En hieronder is een foto van de hoofdingang van de IJsselhallen te zien. Zo weet u bij aankomst dat u op de goede plek bent. Wij ontmoeten u graag in Zwolle. Tot ziens in november…!!!

De lay-out van de Nederlandse Dag voor de RadioAmateur

Hoofdentree IJsselhallen