Uitnodiging voor de Dag van de Apparatuur

Uitnodiging voor de Dag van de ApparatuurEnergierevolutie, internet of things, ontvangereisen, privacy, cybersecurity. De wereld van apparatuur is op dit moment volop in beweging! Dat bezorgt u misschien ook uitdagingen. Tussen regels, normen en standaarden lijkt nog veel onduidelijk; waar gaat het heen met al die ontwikkelingen? Wat doet de overheid eigenlijk om het fabrikanten gemakkelijker te maken? Wat moet u met cybersecurity? En houdt er ook nog iemand toezicht op fabrikanten, importeurs en verkopers?

Dag van de Apparatuur – Naar een veilig, verbonden Nederland

Tijdens de Dag van de Apparatuur gaat Agentschap Telecom hier met u over in gesprek. Tijdens korte interactieve sessies informeren wij u. Maar we gaan ook in discussie over alle ontwikkelingen rond elektrische- en radioapparatuur. De organisatie is in handen van Agentschap Telecom, afdeling Spectrum Markttoegang. Er zijn geen kosten aan deze kennismiddag verbonden.

Datum en Locatie

Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn tijdens de Dag van de Apparatuur. Deze zal plaatsvinden op dinsdagmiddag 13 november 2018. Beginnend om 12:00 uur met een netwerklunch. Doorlopend tot 16:00 uur gevolgd door een borrel tot 17:00 uur.

De dag van de apparatuur zal plaats vinden in het Centraal Ketelhuis, Soesterweg 320, te Amersfoort. Een monumentaal industrieel pand met een vleugje moderne tijd. De markante schoorstenen zijn bekleed met zonnecellen. De locatie is op loopafstand van het station. Komt u met de auto? Dan is er bij de locatie ruim de mogelijkheid om gratis te parkeren.

Programma

Tijdens het plenaire programma komt onder andere het volgende aan bod:…

  • Standaardisatie
  • Elektromagnetische compatibiliteit
  • Cybersecurity
  • Ontwikkelingen vergunningsvrije radiotoepassingen
  • Toezicht op handel en apparatuur

Op deze AT webpagina vindt u een uitgebreidere beschrijving van het programma.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via deze link. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Agentschap Telecom.

Ik hoop u van harte op 13 november te begroeten!

Met vriendelijke groet,

Peter Spijkerman
Directeur-hoofdinspecteur
Agentschap Telecom