Winter YOTA 2019 – Let’s go PA

Winter YOTA 2019 - Let's go PATerwijl de hittegolf achter de rug is en de temperaturen weer een beetje dalen moeten we het nu toch al even over de Winter YOTA 2019 hebben. Dat is een lekker lang weekend in december. Speciaal voor jongeren van 16 tot 25 jaar. Natuurlijk geheel in het teken van amateur radio.

Wil je meer leren over radiozendamateurisme? Heb je net je radio licentie gehaald? Of ben je nog aan het leren? Misschien ben je al een aantal jaar actief? Dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan dit unieke evenement. Tjokvol radio activiteiten en vooral met veel plezier!

Meld je aan voor de Winter-YOTA

De Winter-YOTA is een sub-regionaal kamp van het IARU R1 Youngsters On the Air Programma. In Nederland valt dit onder de Jeugd & Jongerencommissie van de VERON. Je bent dus in goede handen.

Op deze pagina is alle informatie over de Winter YOTA 2019 te vinden. Daar lees je niet alleen voor wie, wanneer en waar. Maar ook voorinformatie over het programma, de (geringe) kosten en hoe je aan te melden. Het grootste deel van het evenement wordt immers gesponsord door IARU R1 en het VERON fonds. Maar wees er wel snel bij om je in te schrijven. De plaatsen zijn beperkt.

En voor de thuisblijvers: De decembermaand staat ook dit jaar weer in het teken van December YOTA maand. Dit houdt in dat de gehele maand jongeren roepnamen met het woord YOTA in de suffix zullen activeren. Hier doen de deelnemers aan de Winter-YOTA natuurlijk volop aan mee. En wel met de roepnaam PA6YOTA. Zet het alvast in de agenda…!!!