Vrijwilligers bij de VERON, vele handen maken licht werk

De VERON zoekt vrijwilligersOnze vereniging draait volledig op  vrijwilligers. Of het nu gaat om bestuurders van afdelingen. Iemand die een velddag of lezing voor de afdeling organiseert. Een lid van één van de commissies. Voorzitter, secretaris van een afdeling of lid van het hoofdbestuur.

Alle vrijwilligers dragen hun steentje bij om de VERON organisatie te laten draaien. En dragen bij om de radiozendamateur een leuke hobby te bezorgen. Amateurradio voor elkaar maar vooral met elkaar.

Vele handen maken licht werk

Dit doen de vrijwilligers belangeloos en allemaal naast de normale bezigheden als een baan, gezin, familie of mantelzorg. Helaas is dit een trend bij alle verenigingen dat leden meer zijn gaan consumeren. Om de werklast te verdelen zijn voldoende vrijwilligers nodig. Vele handen maken licht werk.

Meld je aan als vrijwilliger en help mee

Radiomarkt Assen

Radiomarkt Assen

Het zijn niet altijd de officiële functies waar vrijwilligers voor nodig zijn. ook commissies kunnen vaak mensen gebruiken die meehelpen om werkzaamheden te doen. Dit kan ook zonder lid te zijn van een commissie. Kijk maar naar de DvdRA (Dag voor de RadioAmateur). Daar helpen vele vrijwilligers mee om deze dag te organiseren maar zijn niet allemaal lid van de evenementen commissie. Vrijwilligers voor en achter de schermen zorgen dat u een leuke dag heeft op een radiomarkten zoals in Groningen, ’t Harde, Beetsterzwaag en ga zo maar door.

Wil je iets voor de vereniging doen? Maar wil je niet direct lid worden van een commissie? Meld je aan door gebruik te maken van het contactformulier. Het wordt bijzonder gewaardeerd! Maar als vrijwilliger aan de slag gaan in een afdeling kan natuurlijk ook. Velddagen, lezingen op afdelingsavonden moeten ook door iemand georganiseerd worden. Meld je aan bij de secretaris van uw afdeling.

Vacatures, vrijwilligers gevraagd

Er zijn ook voldoende vacatures beschikbaar. Alle vacatures zijn te vinden op de vacaturepagina van deze website..

Beknopt overzicht actuele vacatures

Heb jij interesse om je schouders onder een van de VERON commissies te zetten? Maak gebruik van ons online webformulier. Ook als je iets voor de vereniging wilt doen maar niet direct in de lijst een geschikte vacature ziet, maar toch iets wilt doen. Aanmelden bij een van de afdelingen om vrijwilligers werk te doen mag natuurlijk ook. Maar natuurlijk alleen als je lid bent van de VERON. Lid worden is heel eenvoudig en kan online