Afdelingsbladen VERON op een rijtje

VERON AfdelingenAlle VERON afdelingsbladen op een rijtje, nou ja, bijna alle

Het heeft even geduurd, maar hij staat online: de lijst met bladen die worden uitgegeven door de verschillende afdelingen van de VERON.  De link is: https://www.veron.nl/afdelingen/veron-afdelingsbladen/

Groningen en Zeeland

Een bericht door de afdeling Groningen kan ook best interessant zijn voor iemand in Zeeland. Eerder moest je dan een lijst bijhouden van alle websites van de afdelingen. Dan eens per maand ze allemaal langslopen om te kijken of er nog iets is uitgebracht. En als iemand het dan heeft over dat leuke artikel in de RAZzies of de Twentebeam, dan kan het feest weer opnieuw beginnen. Dat is nu allemaal voorbij met deze verzamelpagina. De redactie van de website doet z’n uiterste best om de lijst goed up-to-date te houden. Mocht er nog een afdelingsblad nog niet op staan dat wel online beschikbaar is dan horen wij dat graag. Dan nemen we ‘m ook op in de lijst.

Op de verzamelpagina kan je vinden hoe je contact met ons kan opnemen, maar hierboven in het menu op ‘contact’ klikken kan natuurlijk ook.

Meer info:

Mocht je nu interesse hebben in directe toezending van de betreffende bladen, neem dan contact op met de betreffende afdeling. Een overzicht van de afdelingen is hier te vinden.