Het VERON Pinksterkamp komt er aan

Het VERON Pinksterkamp komt er aan van 18 t/m 21 mei 2018Het weer is inmiddels beter geworden. Nog de laatste loodjes voordat het Veron Pinksterkamp 2018 begint. Dit jaar is het VPK van 18  t/m 21 mei 2018.

 

De locatie was voor velen nieuw en ook dit jaar zullen we weer samenkomen op de Paasheuvel in Vierhouten. De Zonnehal zal weer een centrale rol gaan spelen voor alle activiteiten, de VPK receptie en een onderling QSO.

De blokhutten zijn ondertussen allemaal al verhuurd maar op de kampeer velden is uiteraard voldoende ruimte. Iedereen is welkom en voor inschrijven  is niet nodig.

Voor de mensen die eerder willen komen kan er vanaf maandag 14 Mei na 14:00 al opgebouwd en gekampeerd worden. Graag hebben we hier dan wel een berichtje over zodat we weten waar we op mogen rekenen.

Ondertussen zijn de meeste vaste medewerkers al benaderd en hebben ze hun hulp al toe gezegd. Maar er is altijd ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.  Mocht je plannen hebben benader ons dan via de mail en mogelijk kunnen we helpen je plannen uit te voeren. Een VPK organiseren is veel werk en er is altijd ruimte voor extra handjes.

Wij zijn te bereiken via de Mail op vpk@veron.nl.

Volg deze website voor de laatste info, maar ook het Electron en op onze Facebook pagina.

We hebben er weer zin in, jullie ook?

73es Benno, Sandra en Kim Plantagie