VERON pinksterkamp verhuist naar een nieuwe locatie

Ondanks dat het nog lang geen ‘pinksterkamptijd’ is willen we graag alvast een nieuwtje delen over het 54ste VPK.

VERON pinksterkamp niet in toekomstplannen van De Paasheuvel

Na ons laatste pinksterkamp 2018 op De Paasheuvel in Vierhouten liet deze organisatie ons weten dat wij als zendamateurvereniging niet meer passen in hun toekomstplannen. Dat vonden wij als organisatie jammer, maar ook wij vroegen ons al enige tijd af of wij wel ‘gelukkig’ waren op de Paasheuvel. Het omliggende bosgebied is natuurlijk een enorm voordeel en ook de Zonnehal is een geweldige plaats om samen te komen.

Veel in positieve zin veranderd

Ondanks alle pluspunten waren wij ons ook al enige tijd aan het oriënteren op alternatieven voor ons VPK 2019. Na alle plussen en minnen van de verschillende locaties te hebben vergeleken. Zijn wij verheugd u te melden dat wij het VERON pinksterkamp 2019 op het vernieuwde kampeerterrein ’t Vlintenholt organiseren. Dit is de plaats waar het VPK ook van 2000 tot en met 2014 heeft plaatsgevonden. De camping is in handen van een enthousiaste (voor ons nieuwe) eigenaar en er is een hoop in positieve zin veranderd. Er is veel tijd en geld besteed aan onderhoud van de camping. Het is opnieuw een prachtige locatie om te verblijven.

Eerder aankomen en/of later vertrekken

Indien gewenst is het mogelijk om eerder aan te komen en/of later te vertrekken rondom het pinksterweekend. Het is ook niet nodig om vooraf te reserveren. Indien u een plaats wilt op het hondenveld is reserveren wel nodig.

Reserveren kan rechtstreeks bij de camping

Reserveren kan rechtstreeks bij de camping worden geregeld. Er zal een centrale ontmoetingstent geplaatst komen voor een gezellig samenzijn. De komende tijd worden de plannen verder uitgewerkt. Uiteraard houden wij u op de hoogte via berichtgeving in Electron, op de website van VERON Pinksterkamp en Facebook.

Meer in formatie

Voor meer informatie over de camping verwijzen wij u graag naar de site van  ’t Vlintenholt

Namens de VPK-organisatie,
Benno Plantagie PA3FBX