GRORAT Groninger Radio Amateur treffen

GRORAT 2018Laatste jaren is een waardevolle invulling kunnen geven aan het verloren gegane Noordelijk Amateur Treffen (NAT) in het vroege voorjaar. Op vragen van handelaren en met name publiek, blijkt er wederom behoefte te zijn aan een derde vorm van een soortgelijk treffen in het voorjaar, met een Markt met Radio, Elektronica, Computer, Hobbytechniek en Demo. Dit wordt de GRORAT

10 februari 2018 Groninger radioamateur treffen, GRORAT

Op zaterdag 10 februari 2018 gaan we opnieuw een markt opzetten door een derde Groninger radioamateur treffen te organiseren. Wij willen u graag de uitnodigen om deze markt te bezoeken.

Het wordt gehouden voor zendamateurs, luisterstations, geïnteresseerden in de Radio- en ATV-techniek maar ook voor hobby enthousiasten op Computergebied, Elektronica en zelfbouw. Aanvoer van nieuwe en gebruikte spullen zullen in ruime mate aanwezig in allerlei variëteit. We gaan ook weer stands inrichten waar demonstratie wordt gegeven over de mogelijkheden met Radio, Elektronica, Mini Pc’s, opleidingen en dergelijke. Daarbij is het gezellig treffen, uitwisselingen van opgedane ervaringen en bijpraten ook een belangrijk onderdeel. Dit kan plaatsvinden in de Horeca hoek onder genot van een kop koffie, een hapje of een drankje.

Waar is GRORAT te vinden?

De markt wordt georganiseerd in de bekende Veilinghallen (Flowerdome) Legroweg 80, 9761TD te Eelde. Dit ligt 10 Km ten zuiden van Groningen. Prima bereikbaar per openbaar vervoer en op loopafstand van Groningen Airport Eelde. De hal heeft een oppervlakte van 2500-3000 m2, is uitstekend verlicht en verwarmd.

Entree

In hetzelfde complex wordt elke week een zeer grote vlooienmarkt georganiseerd door Vitalis, die vele duizenden bezoekers trekt. Door samenwerking hebben bezoekers nu direct toegang voor beide markten voor één entreeprijs van slechts € 3,50. Kinderen tot en met 13 jaar gratis entree. De radiomarkt is zaterdag voor het publiek geopend van 9:30 uur tot 15:00 uur. Gratis Parkeergelegenheid is in ruime mate aanwezig!

Informatie voor handelaren

Voor handelaren bestaat de mogelijkheid met de auto de hal in te rijden en de artikelen op de kraam uit te stallen. Vanaf vrijdagmiddag kunnen de stands al vooraf opgebouwd worden. De kosten voor een marktkraam (4 x 1 m) bedragen € 30,00. Dit is inclusief 2 toegangskaarten, gebruik van elektriciteit en parkeren. (Ook een halve kraam is mogelijk voor shack opruiming). Bij belangstelling, verzoeken wij u om uw standruimte tijdig te reserveren. Voorkeur gaat uit naar een e-mail met adresgegevens en benodigde aantal stands. Per post of telefonisch is ook mogelijk.

Eene de Weerd, PA3CEG
E-mail: eenedeweerd@hetnet.nl of pa3ceg@hetnet.nl
Website; www.grorat.nl
Zandvoort 31
9331JH Norg
Tel. 0592-613557