PC19HOPE

PC19HOPE Stay safe Stay homeNa het succes van PC19STAYSAFE met bijna 3000 qso’s is vanaf 14 januari PC19HOPE actief. Het virus is nog steeds zeer aanwezig. Hopelijk breng de vaccinatie het oude normaal weer terug. Op het moment van schrijven is Nederland weer in een lock-down situatie terecht gekomen. Ook in omringende landen is de situatie zeer zorgelijk. Vooral in Engeland loopt de situatie uit de hand. Het zorg personeel kan de toestroom van patiënten niet meer aan! Om enige steun en empathie te tonen is deze call in het leven geroepen.

PC19HOPE

De amateurs kunnen hun verhaal weer kwijt in het gastenboek van PC19HOPE. Mogelijk geeft het een kleine verlichting onder de vele amateurs die thuis in quarantaine zitten. Alle “comments” worden weer verzameld en later gebundeld  in een boekwerkje.

PC19HOPE van 14 jauari tot 10 maart 2021

De actie met de speciale roepnaam PC19HOPE begint op 14 januari en eindigt op 10 maart 2021.

Teken het gastenboek

U als zendamateur zult ongetwijfeld een verhaal hebben en de gevolgen hebben ervaren in de uitvoering van deze noodmaatregelen. Ik zou het fijn vinden om die te delen en als u de moeite zou willen nemen om het gastenboek te willen tekenen en uw verhaal op te schrijven. Er wordt ook weer een  compleet boekwerkje van gemaakt wat voor iedereen toegankelijk is. Mogelijk heeft onze hobby een bijdrage geleverd om de ellende te verzachten. Als u wilt kunt u ook reageren via e-mail. Het adres staat bij de Call in QRZ.com. Eventueel kunt u ook uw QSL kaart uploaden. Er is ook een speciale QSL-kaart. Degene die een kaart via het Dutch QSL Bureau wilt kan dit aangeven.

Mode: PSK/ CW/SSB/ FT8.  Alle banden.
73, Hans PA7HPH/PC19HOPE