PC19STAYSAFE

PC19STAYSAFE Hans PA7HPH met special roepletters in de luchtHans PA7HPH heeft vanaf 21 mei 2020 de speciale roepletters PC19STAYSAVE. Een pandemie die wereldwijd veel slachtoffers maakt. En zal nog decennia in ons geheugen aanwezig blijven. Ontstaan in China en vandaar uit als een olievlek over de wereld verspreid met grote gevolgen. 

Het gaat nog even door

Economische en maatschappelijke problemen ontstonden snel. Mensen verloren hun dierbaren en bleven in eenzaamheid achter. Ieder land had zijn eigen Lock Down. Deze ramp gaat nog steeds door. Ook vele problemen in de ziekenhuizen. De beschermde middelen waren schaars of niet te krijgen. Hulde aan de zorg die overuren draaiden. Maar door gezamenlijke aanpak gaan we het redden. Staysafe en stayhome zijn de prikkels van iedere dag.

Teken het gastenboek

U als zendamateur zult ongetwijfeld een verhaal hebben en de gevolgen hebben ervaren in de uitvoering van deze noodmaatregelen. Ik zou het fijn vinden om die te delen en als u de moeite zou willen nemen om het gastenboek te willen tekenen en uw verhaal op te schrijven. Dit najaar wordt er een  compleet boekwerkje van gemaakt wat voor iedereen toegankelijk is. Mogelijk heeft onze hobby een bijdrage geleverd om de ellende te verzachten. Als u wilt kunt u ook reageren via e-mail. Het adres staat bij de Call in QRZ.com. Eventueel kunt u ook uw QSL kaart uploaden. Er is ook een speciale QSL-kaart. Degene die een kaart via het Dutch QSL Bureau wilt kan dit aangeven.

Staysafe

Ik hoop dat u allen straks weer volop u hobby kan uitoefenen en iedereen weer de hand kan schudden. Tot die tijd geldt: Staysafe en mogelijk ook Stayhome!

73 Hans PA7HPH / PC19STAYSAFE.

Radiozendamateur, wat is daar nu leuk aan?

  • Zelf apparatuur bouwen

    Je kunt je eigen apparatuur bouwen samen met andere zendamateurs.

  • Over de wereld zenden

    Met je apparatuur kun je over de hele wereld zenden.

  • Nieuwe vrienden maken

    Je ontmoet nieuwe mensen en maakt nieuwe vrienden.

Waarom lid worden van de VERON?