Stichting Radio Examens: datums vervangende radio-examens bekend

radio-examens

Door de afbouw van de corona-maatregelen zijn bijeenkomsten onder voorwaarden weer mogelijk. De Stichting Radio Examens (SRE) maakt daarom op haar website bekend dat zij binnenkort weer radio-examens gaat organiseren. Zoals eerder gecommuniceerd, zijn deze examens in eerste instantie voor kandidaten die zich hadden opgegeven voor één van de geannuleerde examens. De eerstvolgende examens zijn op woensdag 17 juni en woensdag 24 juni.

Vervangende radio-examens

Op woensdag 17 juni organiseert de Stichting Radio Examens in Assen een examen. Dit examen is voor de kandidaten die eigenlijk op 13 mei hun examen zouden doen. Op woensdag 24 juni organiseert de SRE in Nieuwegein een examen voor de kandidaten die eigenlijk op 25 mei hun examen in Vlaardingen zouden afleggen. De verplaatsing van het examen naar Nieuwegein is noodzakelijk omdat de locatie in Vlaardingen op korte termijn niet beschikbaar is. Voor het F-examen in Nieuwegein op 24 juni zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Inschrijven is mogelijk, maar vol=vol.

Maatregelen tijdens de examens

De veiligheid van de kandidaten en vrijwilligers blijft voor de Stichting Radio Examens het belangrijkste. Daarom komen er extra maatregelen om de risico’s van verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Omdat de examens op verschillende locaties zijn, verschillen de maatregelen per locatie. Kandidaten ontvangen twee weken voor het examen, bij de uitnodiging voor hun examen, hierover meer informatie.

Een maatregel die voor de komende examens op alle locaties van toepassing is, is dat het examen uitsluitend toegankelijk is voor examenkandidaten en medewerkers van de Stichting Radio Examens. Daarom mogen er de komende examens geen vertegenwoordigers van de verenigingen of opleiders aanwezig zijn voor de morele support van de kandidaten.

Meer informatie

Raadpleeg de website van de Stichting Radio Examens voor het laatste nieuws:  Stichting Radio Examens