Hernieuwd cursusboek voor het F-examen

Mededeling van het Service Bureau van de VERON

Hernieuwde versie van het cursusboek voor het F-examen

Cursusboek voor het F examen; hernieuwde versie te koop

Tijdens de DvdRa op 1 november j.l. was het hernieuwde Cursusboek voor het F examen verkrijgbaar. Links op de foto ziet u de samensteller en redacteur Aad Nijveld, PA0XAB en rechts Krish Bangoer, medewerker Service Bureau.

Net op tijd voor de Dag voor de Radioamateur (DvdRA 2014) verscheen een hernieuwde versie van het Cursusboek voor het F-examen. De samensteller en redacteur, Aad Nijveld, PA0XAB, heeft in deze hernieuwde druk de opmerkingen en verbeteringen verwerkt die na het verschijnen van de 1e druk bij hem zijn binnengekomen. Dat het boek in een grote behoefte voorziet is wel duidelijk; de eerste druk was in binnen anderhalf jaar uitverkocht.

Gebruikers van de eerste druk behoeven zich geen zorgen te maken dat zij iets missen; op de VERON website kunt u alle opmerkingen verbeteringen die in de hernieuwde druk zijn aangebracht nog steeds downloaden vanaf deze pagina.

Het boek is te bestellen bij het Service Bureau via onze VERON webshop onder artikel nummer 525 voor de prijs van 25 euro; niet leden betalen 28,50 euro.

Kees Murre, PA2CHM,
Secretaris Stichting Service Bureau VERON