Telefoonnummer centraal en servicebureau wijzigt per 1 juni 2019!

Telefoonnummer centraal- en servicebureau wijzigt per 1 juni 2019!

Krish, Martin, Marian en Michel. Sandra ontbreekt helaas op de foto

Het telefoonnummer centraal en servicebureau van de VERON wijzigt per 1 juni 2019. En is per 1 juni te bereiken via 06 – 396 683 09.

Wat doet het centraal bureau voor u

Het telefoonnummer centraal en servicebureau wijzigt per 1 juni, maar wat doet het service bureau voor u. Het centraal bureau onderhoudt de ledenadministratie van de VERON. Hier kunt u terecht als er iets in uw gegevens is gewijzigd. Maar het centraal bureau verzorgt ook de verzending van Electron naar onze leden. Mocht de post u een keer hebben overgeslagen kunt u contact opnemen met het centraal bureau. Nu dus door te bellen met 06 – 396 683 09, via het contactformulier op de website of e-mail naar centraalbureau@veron.nl. Natuurlijk kunt u bij het centraal bureau ook terecht met al uw vragen over de vereniging.

Stichting servicebureau

Het servicebureau behandelt alle aanvragen en bestellingen die via de webshop binnenkomen. Buiten het afhandelen van de bestellingen zorgt het servicebureau ook voor de verzending van de goederen. Ook is het mogelijk om gedurende de openingstijden de bestellingen bij het servicebureau op te halen.

Dutch QSL Bureau

Ook het Dutch QSL bureau is op deze locatie gehuisvest. Jaarlijks gaan tienduizenden kaarten door de handen van de QSL-sorteerders in Arnhem. Een service die de VERON haar leden verleent. QSL-kaarten kunnen tijdens afdelingsbijeenkomsten ingeleverd en opgehaald worden. De RQM (Regionale QSL manager) legt u graag uit hoe dit in zijn werk gaat.

Dus het telefoonnummer centraal en servicebureau wijzigt per 1 juni 2019

VERON voor elkaar maar vooral met elkaar. Word lid van de VERON