SRE: Radio-examens weer mogelijk, eerste examen 17 maart 2021

SRE: Radio-examens weer mogelijk, eerste examen 17 maart 2021SRE (Stichting Radio Examens) heeft toestemming ontvangen om binnen de huidige corona-regels weer radio-examens te organiseren. Dit is na uitgebreid overleg met de verantwoordelijke autoriteiten. De laatste examens stammen alweer van 4 november 2020. Op dit moment is er een achterstand van ongeveer 200 kandidaten voor het radio-examen. Ondanks dat wij als VERON niet aanwezig mogen zijn. wensen wij alle kandidaten veel succes. Natuurlijk hebben wij ook weer een leuke verrassing voor de kandidaten op de dag van en de dag na het examen.

SRE eerste komende examen op 17 maart 2021

Het eerste examen dat op basis van de verkregen toestemming wordt afgenomen, vindt plaats op woensdag 17 maart bij Meeting District in Nieuwegein. De kandidaten van 17 maart, die eigenlijk in januari al hun examen zouden doen, zijn inmiddels over dit goede nieuws geïnformeerd.

Natuurlijk gelden er bij de examens strikte regels. Zodat het veilig en verantwoord is voor kandidaten en de vrijwilligers van de SRE.

Na het examen van 17 maart vinden ook inhaalexamens plaats op zaterdag 27 maart en op woensdag 14 april. Aanmelden voor deze examens is niet meer mogelijk.

Nog plaatsen beschikbaar

Ook volgt er 15 mei een examen in Leeuwarden. Hiervoor zijn er op dit moment nog plaatsen beschikbaar voor het N-examen. Voor de F en N-examens van 26 mei in Nieuwegein en de F en N-examens van 1 september in Veldhoven zijn nog plaatsen beschikbaar. Aanmelden voor een van de examens kan via de website van de Stichting Radio-Examens via: https://www.radio-examen.nl/aanmelding. Wilt u eerst meer informatie hebben over de beschikbare examens en examendata kijk dan op: https://www.radio-examen.nl/examendata.

Meer informatie