Schrijf je in voor de VERON Nieuwsbrief

VERON nieuwsbrief ook voor niet-leden beschikbaarOok geïnteresseerd in de VERON Nieuwsbrief maar geen lid van VERON? Ook u kunt de VERON Nieuwsbrief ontvangen.

Begin 2018 is de VERON webredactie gestart met het versturen van de VERON nieuwsbrief.  Met als doel om het nieuws dat op de website wordt geplaatst onder de aandacht te brengen voor iedereen die niet dagelijks op de website kijkt. Als in 2018 de webredactie start met de nieuwsbrief zitten 2000 e-mailadressen in het bestand en wordt de Nieuwsbrief vijf keer per jaar verstuurd. Inmiddels bereikt VERON meer dan 5000 geïnteresseerden en verschijnt deze elke maand. Uit de maandelijkse enquête blijkt ook dat de leden de nieuwsbrief waarderen met een 8 uit 10.

Geen lid maar wel de VERON Nieuwsbrief ontvangen?

Om de nieuwsbrief te kunnen versturen heeft de webredactie wel uw e-mailadres nodig. Als u de benodigde gegevens hiernaast invult en op ‘Registreer’ klikt bent u geregistreerd voor de VERON Nieuwsbrief. Wilt u zich weer uitschrijven? Onderaan elke nieuwsbrief zit de mogelijkheid om u uit te schrijven. Natuurlijk heeft u vooraf de privacy policy gelezen. VERON gebruikt de gegevens alleen om de nieuwsbrief te versturen en zijn verder nergens geregistreerd.

VERON lid en de nieuwsbrief ontvangen?

Leden ontvangen de nieuwsbrief automatisch indien een e-mailadres is opgenomen in het VAS (VERON Administratie systeem). Als uw e-mailadres is geregistreerd in het VAS kunt u ook zelf een account activeren. Dan kunt u dus uw eigen gegevens inzien en veel zelf aanpassen. Lees hiervoor de Mijn VERON FAQ. Ook voor leden geldt dat u zich kunt uitschrijven voor de nieuwsbrief door de mogelijkheid te gebruiken die onderaan elke nieuwsbrief staat.

Enquête in elke Nieuwsbrief

Aan het einde van elke nieuwsbrief vragen we uw mening. Door op de knop “Geef deze nieuwsbrief een cijfer” te klikken kunt u terugkoppeling geven. Wat vindt u juist goed aan de nieuwsbrief en wat niet? Door uw terugkoppeling kan de webredactie de nieuwsbrief aanpassen aan de wensen van de radioamateur.

Online lezingen en Covid

In verband met de Covid maatregelen kunnen we elkaar even niet zien. Maar veel leden bezoeken graag de lezingen op de afdeling. Daarom organiseert de PR-commissie, als er een leuke lezing beschikbaar is, online lezingen. De uitnodiging stuurt de PC-Commissie via de nieuwsbrief naar de leden. Houd de nieuwsbrief in de gaten maar ook de website. Wil jij wel een online lezing geven en heb je ook een leuk onderwerp? Meld het bij de PC-Commissie via secretaris.prc@veron.nl.

Wel ingeschreven maar nieuwsbrief toch niet ontvangen?

Ook dat is mogelijk. Een nieuwsbrief kan herkent worden als spam door uw internet provider. Als dit zo is kan het zijn dat de nieuwsbrief in uw spamfolder is afgeleverd. Indien u zich heeft afgemeld voor de nieuwsbrief dan ontvangt u deze niet meer. Ook niet als u zich opnieuw aanmeldt. Nieuwsbrieven kunnen niet per terugwerkende kracht worden verzonden.

Redactie@veron.nl voor tips

Heeft u een tip voor de nieuwsbrief, website, PI4AA of voor een artikel in Electron. Stuur deze naar redactie@veron.nl dan komt dit automatisch bij alle redacties. Vergeet niet om duidelijk aan te geven waar u het geplaatst wilt hebben.

Radiozendamateur, wat is daar nu leuk aan?

  • Zelf apparatuur bouwen

    Je kunt je eigen apparatuur bouwen samen met andere zendamateurs.

  • Over de wereld zenden

    Met je apparatuur kun je over de hele wereld zenden.

  • Nieuwe vrienden maken

    Je ontmoet nieuwe mensen en maakt nieuwe vrienden.

Waarom lid worden van de VERON?