Coronavirus stevig vat op ons sociale leven

Beste radiovrienden,

Intussen heeft het coronavirus ook stevig vat op ons sociale leven. De regering heeft strikte maatregelen afgekondigd, waaronder het bijeenkomen in grote groepen. Thuis werken, minder sociale contacten en goede hygiëne zijn aspecten die verder in de richtlijnen voorkomen.

Reactie op coronavirus door Remy PA0AGF voorzitter van de VERONBijeenkomsten afgelast

De Algemeen secretaris heeft direct daarop de afdelingen, in het kader van komende afdelingsbijeenkomsten, hierover geïnformeerd. Ook het advies om niet in grote groepen te vergaderen is voor zover bekend door de afdelingen overgenomen. Tevens zijn huishoudelijke vergaderingen ter voorbereiding van de komende VerenigingsRaad komen te vervallen. Hulde aan alle afdelingen voor het genomen besluit om het advies te volgen.

Het Dagelijks Bestuur heeft besloten om de komende VerenigingsRaad voor onbepaalde tijd uit te stellen. De ontwikkelingen worden natuurlijk in de gaten gehouden en zodra het verantwoord is om een VR te houden worden de afdelingen en genodigden hierover geïnformeerd.

VERON VHF QSO PARTY

In lijn met deze ontwikkelingen is de geplande Radio markt in Rosmalen en de VHF dag uitgesteld. Die radioleemte wordt op een ludieke manier ingevuld. De VERON organiseert in het weekend van 21/22 maart een VHF QSO party. Hierover is ook meer te lezen op deze website en Nieuwsbrief.

Dat noem ik nu op een speelse manier omgaan met de gegeven omstandigheden.

In sommige delen van het land wordt het steeds stiller op VHF en hoger. Daarom is meedoen aan de QSO party is een mooie gelegenheid om daar wat actiever te worden.

veel sterkte de komende tijd

U ziet het; onze hobby wordt vanuit huis bedreven maar dat heeft in het kader van sociale onthouding zijn voordeel. We hoeven de deur niet uit. U weet er vast wel een mooie tijdsbesteding van te maken.

Tevens wens ik u allen sterkte in de komende tijd.
73 de Remy F.G. Denker PA0AGF
Algemeen voorzitter van de VERON.

Radiozendamateur, wat is daar nu leuk aan?

  • Zelf apparatuur bouwen

    Je kunt je eigen apparatuur bouwen samen met andere zendamateurs.

  • Over de wereld zenden

    Met je apparatuur kun je over de hele wereld zenden.

  • Nieuwe vrienden maken

    Je ontmoet nieuwe mensen en maakt nieuwe vrienden.

Waarom lid worden van de VERON?