Johan Jongbloed (PA3JEM) ontvangt Gouden Speld

Johan Jongbloed (PA3JEM) ontvangt Gouden Speld

Johan Jongbloed (PA3JEM) ontvangt zijn Gouden Speld hoogstpersoonlijk uit handen van Remy Denker (PA0AGF)

Het hoofdbestuur van de VERON heeft besloten om het werk wat Johan Jongbloed (PA3JEM) voor de VERON heeft gedaan te waarderen met een Gouden Speld. Die is vandaag door algemeen voorzitter van de VERON, Remy Denker (PA0AGF), bij hem thuis uitgereikt. Hij was er zeer mee verguld. (“pun intended”)

Johan krijgt deze onderscheiding voor het vele werk dat hij voor beide de VERON ICT-Commissie en de VERON Public Relations Commissie heeft gedaan. Hij heeft door zijn onvermoeibare inzet beide commissies op een aanzienlijk hoger peil weten te krijgen.

Mocht je nu denken, waar ken ik die Johan nu nog meer van? Nou, wat dacht je van zijn tomeloze inspanningen om een noodcommunicatienet in Nepal op te zetten door zendamateurs. Hiervoor ontving hij de Gouden Antenne tijdens de DNAT (Duits Nederlands Amateur Treffen) opening. En het leverde hem zelfs een interview op bij Omroep Flevoland over deze uitreiking en de aanleiding tot dit alles. Zijn toespraak tijdens DNAT is hier nog terug te vinden.

Maar ook in zijn eigen A41 afdeling Flevoland is Johan zeer actief. Bijvoorbeeld met het twee meter propagatie experiment om de steeds stiller wordende twee meter band weer leven in te blazen. Kortom, Johan is een bezig baasje die het niet schuwt om zijn nek uit te steken ten behoeve van de radiohobby en de medeamateurs. Een zeer terechte Gouden Speld dus, voor naast die Gouden Antenne…