Gouden Speld voor Eric Post, PE1MIX

Gouden speld voor Eric Post PE1MIXTijdens de afgelopen huishoudelijke vergadering op 23 januari van VERON afdeling A13, Eindhoven, was aan het eind van de vergadering het moment aangebroken voor Eric, PE1MIX om zijn 10 GHz WebSDR presentatie te beginnen, toen de voorzitter Henk, PA3GUO zich richtte tot de algemeen secretaris van de VERON; Eric-Jan PA3CEV.

De samenkomst kreeg plots een heel andere wending toen Eric-Jan het woord nam en een korte presentatie gaf, waarin de verdiensten van Eric PE1MIX voor de VERON, Scouting, en radioamateurs in het algemeen werden langsgelopen, zelfs ondersteund door de nodige foto’s.

Wat Eric, PE1MIX, die nog wat onwetend om zich heen zat te kijken, nog niet wist was dat zijn vrouw en dochters ondertussen ook achterin de zaal waren aangeschoven.

De ontknoping kwam in de conclusie waarin Eric-Jan, PA3CEV, vertelde dat al deze bijdragen van Eric er toe hadden geleid dat het hoofdbestuur hem daarvoor wilde onderscheiden met een Gouden Speld.

Onder luid applaus vanuit de aanwezige afdelingsleden stond Eric op, en zag toen tot zijn verbazing dat ook de rest van zijn gezin getuige waren geweest van deze mooie gebeurtenis. Behalve de gouden speld voor Eric was er natuurlijk ook een kleine attentie voor Eric’s vrouw en beide dochters.

Rick Wesselink, PE2AAB; bestuurslid Veron A13, Eindhoven